Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Jorge M.ricardo-Da-Silva
AuthID:
R-000-7R0
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (84)
Proceedings Paper (2)
Note (1)
Book Chapter (1)
Article in Press (1)
Year Start - End:
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2025
-
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 89
1
TÃTULO:
Potential Use of Grape Stems and Pomaces from Two Red Grapevine Cultivars as Source of Oligosaccharides
AUTORES:
Mangione, Roberta; Simoes, Rita;
Pereira, Helena
;
Catarino, Sofia
;
Ricardo da Silva, Jorge
; Miranda, Isabel;
Ferreira Dias, Suzana
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
PROCESSES,
VOLUME:
10,
NÚMERO:
9
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
9
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
2
TÃTULO:
Effect of Barrel-to-Barrel Variation on Color and Phenolic Composition of a Red Wine
AUTORES:
Pfahl, L;
Catarino, S
; Fontes, N; Graca, A;
Ricardo da Silva, J
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
10,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
:
7
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
3
TÃTULO:
Mechanical pruning and soil organic amendments in vineyards of Syrah: effects on grape composition
AUTORES:
Botelho, M;
Ribeiro, H
; Cruz, A; Duarte, DF; Faria, DL; de Castro, R;
Ricardo da Silva, J
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
OENO ONE,
VOLUME:
55,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
:
4
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
4
TÃTULO:
Storage of a Touriga Nacional red wine in contact with Juglans regia L. and Quercus petraea L. wood chip species: comparative influence on phenolic and sensory characteristics
AUTORES:
Costa, M; Miglior, N; Correia, AC;
Ricardo da Silva, JM
;
Jordao, AM
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
247,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
8
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
5
TÃTULO:
Antioxidant activity and phenolic composition of wine spirit resulting from an alternative ageing technology using micro-oxygenation: a preliminary study
AUTORES:
Nocera, A;
Ricardo da Silva, JM
;
Canas, S
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
OENO ONE,
VOLUME:
54,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
10
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
6
TÃTULO:
Mechanical Pruning and Soil Fertilization with Distinct Organic Amendments in Vineyards of Syrah: Effects on Vegetative and Reproductive Growth
AUTORES:
Botelho, M; Cruz, A;
Ricardo da Silva, J
; de Castro, R;
Ribeiro, H
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
AGRONOMY-BASEL,
VOLUME:
10,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
7
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
7
TÃTULO:
Mechanical pruning in non-irrigated vineyards: Effects on yield and grape composition of cultivar ‘Syrah’ (Vitis vinifera L.)
AUTORES:
Botelho, M; Cruz, A;
Silva, EB
; Mexia, A;
Ricardo Da Silva, J
; Castro, R;
Ribeiro, H
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
Acta Horticulturae,
VOLUME:
1276,
NÚMERO:
1276
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
8
TÃTULO:
Organic amendments application to soil of mechanically pruned vineyards: Effects on yield and grape composition of cultivar ‘Syrah’ (Vitis vinifera L.)
AUTORES:
Botelho, M; Cruz, A;
Silva, EB
; Mexia, A;
Ricardo Da Silva, J
; Castro, R;
Ribeiro, H
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
Acta Horticulturae,
VOLUME:
1276,
NÚMERO:
1276
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
9
TÃTULO:
Rootstock and harvest season affect the chemical composition and sensory analysis of grapes and wines of the Alicante Bouschet (Vitis vinifera L.) grown in a tropical semi-arid climate in Brazil
AUTORES:
de Oliveira, JB; Laureano, O; de Castro, R; Pereira, GE;
Ricardo da Silva, JM
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
OENO ONE,
VOLUME:
54,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
4
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
10
TÃTULO:
Use of Oak and Cherry Wood Chips during Alcoholic Fermentation and the Maturation Process of Rose Wines: Impact on Phenolic Composition and Sensory Profile
AUTORES:
Nunes, I;
Correia, AC
;
Jordao, AM
;
Ricardo da Silva, JM
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
MOLECULES,
VOLUME:
25,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
10
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 9. Total de resultados: 89.
<<
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
2 registos no
DataCite
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2025 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service