Carla Sofia Pereira Santos
AuthID: R-002-KH9
1
TÃTULO: Investigating bioactive compounds in apple pomace: Potential to develop high added-value products from an industrial surplus Full Text
AUTORES: Pascoalino, Liege Aguiar; Finimundy, Tiane C.; Pires, Tania C. S. P.; Pereira, Carla; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C. F. R.; Oliveira, M. Beatriz P. P. ; Barreira, Joao C. M.; Reis, Filipa S.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 63
AUTORES: Pascoalino, Liege Aguiar; Finimundy, Tiane C.; Pires, Tania C. S. P.; Pereira, Carla; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C. F. R.; Oliveira, M. Beatriz P. P. ; Barreira, Joao C. M.; Reis, Filipa S.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 63
2
TÃTULO: Insights into the application of the anodic oxidation process for the removal of per- and polyfluoroalkyl substances (PFAS) in water matrices Full Text
AUTORES: Lopez Vazquez, Javier; Santos, Carla S.; Montes, Rosa; Rodil, Rosario; Quintana, Jose Benito; Gaebler, J.; Schaefer, L.; Francisca C. Moreira ; Vilar, Vitor J. P. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CHEMICAL ENGINEERING JOURNAL, VOLUME: 482
AUTORES: Lopez Vazquez, Javier; Santos, Carla S.; Montes, Rosa; Rodil, Rosario; Quintana, Jose Benito; Gaebler, J.; Schaefer, L.; Francisca C. Moreira ; Vilar, Vitor J. P. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CHEMICAL ENGINEERING JOURNAL, VOLUME: 482
3
TÃTULO: Integration of a 3D-printed electrochemical reactor with a tubular membrane photoreactor to promote sulfate-based advanced oxidation processes Full Text
AUTORES: de Olivera, Agustina R.; Santos, Carla S.; Mena, Ismael F.; Montiel, Miguel A.; Montes, Rosa; Quintana, Jose B.; Rodil, Rosario; Gomes, Ana I. ; Francisca C. Moreira ; Gabler, Jan; Schaefer, Lothar; Saez, C.; Rodrigo, Manuel A.; Vilar, Vitor J. P. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CHEMICAL ENGINEERING JOURNAL, VOLUME: 500
AUTORES: de Olivera, Agustina R.; Santos, Carla S.; Mena, Ismael F.; Montiel, Miguel A.; Montes, Rosa; Quintana, Jose B.; Rodil, Rosario; Gomes, Ana I. ; Francisca C. Moreira ; Gabler, Jan; Schaefer, Lothar; Saez, C.; Rodrigo, Manuel A.; Vilar, Vitor J. P. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CHEMICAL ENGINEERING JOURNAL, VOLUME: 500
4
TÃTULO: Effect of drying technology in Saccharomyces cerevisiae mannans: Structural, physicochemical, and functional properties Full Text
AUTORES: Faustino, Margarida; Pereira, Carla F.; Dura, Joana; Oliveira, Ana Sofia; Pereira, Joana Odila; Ferreira, Carlos; Pintado, Manuela E.; Carvalho, Ana P.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 412
AUTORES: Faustino, Margarida; Pereira, Carla F.; Dura, Joana; Oliveira, Ana Sofia; Pereira, Joana Odila; Ferreira, Carlos; Pintado, Manuela E.; Carvalho, Ana P.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 412
INDEXADO EM:
Scopus
WOS


5
TÃTULO: Valorization of rambutan (Nephelium lappaceum L.) peel: Chemical composition, biological activity, and optimized recovery of anthocyanins Full Text
AUTORES: Albuquerque, Bianca R.; Pinela, Jose; Dias, Maria Ines; Pereira, Carla; Petrovic, Jovana; Sokovic, Marina; Calhelha, Ricardo C.; Oliveira, M. Beatriz P. P. ; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 165
AUTORES: Albuquerque, Bianca R.; Pinela, Jose; Dias, Maria Ines; Pereira, Carla; Petrovic, Jovana; Sokovic, Marina; Calhelha, Ricardo C.; Oliveira, M. Beatriz P. P. ; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 165
6
TÃTULO: Editorial: Functional foods processing and preservation
AUTORES: Pinela, J; Pereira, C; Dias, MI; Barros, L;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Food Bioscience, VOLUME: 53
AUTORES: Pinela, J; Pereira, C; Dias, MI; Barros, L;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Food Bioscience, VOLUME: 53
INDEXADO EM:
Scopus

7
TÃTULO: Functional foods processing and preservation Full Text
AUTORES: Pinela, Jose; Pereira, Carla; Dias, Maria Ines; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 53
AUTORES: Pinela, Jose; Pereira, Carla; Dias, Maria Ines; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 53
INDEXADO EM:
WOS

8
TÃTULO: <i>Moringa oleifera</i> Oil Nutritional and Safety Impact on Deep-Fried Potatoes
AUTORES: Boukandoul, Silia; Zaidi, Farid; Santos, Carla S. P.; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 24
AUTORES: Boukandoul, Silia; Zaidi, Farid; Santos, Carla S. P.; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 24
9
TÃTULO: Molecular Variability of Crop Pathogens
AUTORES: Carla Santos; Marta Nunes da Silva;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Crops, VOLUME: 3, NÚMERO: 2
AUTORES: Carla Santos; Marta Nunes da Silva;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Crops, VOLUME: 3, NÚMERO: 2
INDEXADO EM:
Scopus

10
TÃTULO: Non-Essential Elements and Their Role in Sustainable Agriculture
AUTORES: Nunes da Silva, Marta; Machado, Joana ; Osorio, Jazmin; Duarte, Rafael; Santos, Carla S.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: AGRONOMY-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 4
AUTORES: Nunes da Silva, Marta; Machado, Joana ; Osorio, Jazmin; Duarte, Rafael; Santos, Carla S.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: AGRONOMY-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 4