Luis Filipe Meira Machado
AuthID: R-000-9G0
1
TÃTULO: Pointwise Nonparametric Estimation of Odds Ratio Curves with R: Introducing the flexOR Package
AUTORES: Azevedo, Marta; Meira Machado, Luis; Gude, Francisco; Araujo, Artur;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 9
AUTORES: Azevedo, Marta; Meira Machado, Luis; Gude, Francisco; Araujo, Artur;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 9
2
TÃTULO: Effect of ohmic heating on the extraction of biocompounds from aqueous and ethanolic suspensions of Pavlova gyrans Full Text
AUTORES: Maciel, Filipe; Machado, Luis; Silva, Joana; Pereira, Ricardo N. ; Vicente, Antonio;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 148
AUTORES: Maciel, Filipe; Machado, Luis; Silva, Joana; Pereira, Ricardo N. ; Vicente, Antonio;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 148
3
TÃTULO: Nonparametric Estimation of the Conditional Bivariate Distribution Function of Censored Gap Times
AUTORES: Gustavo Soutinho; Luis Meira Machado;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 2024 International Conference on Applied Mathematics and Computer Science, ICAMCS 2024 in Proceedings - 2024 International Conference on Applied Mathematics and Computer Science, ICAMCS 2024
AUTORES: Gustavo Soutinho; Luis Meira Machado;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 2024 International Conference on Applied Mathematics and Computer Science, ICAMCS 2024 in Proceedings - 2024 International Conference on Applied Mathematics and Computer Science, ICAMCS 2024
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
CrossRef4
TÃTULO: Unraveling the nature of ohmic heating effects in structural aspects of whey proteins-The impact of electrical and electrochemical effects Full Text
AUTORES: Ferreira, S; Machado, L; Pereira, RN; Vicente, AA ; Rodrigues, RM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 74
AUTORES: Ferreira, S; Machado, L; Pereira, RN; Vicente, AA ; Rodrigues, RM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 74
5
TÃTULO: Electric field effects on proteins - Novel perspectives on food and potential health implications Full Text
AUTORES: Rodrigues, RM; Avelar, Z; Machado, L; Pereira, RN; Vicente, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 137
AUTORES: Rodrigues, RM; Avelar, Z; Machado, L; Pereira, RN; Vicente, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 137