1
TÍTULO: Implications of Pulsed Electric Field Pre-Treatment on Goat Milk Pasteurization
AUTORES: Alberta Araújo; Carla Barbosa; Manuel Rui Alves ; Alexandre Romão; Paulo Fernandes;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods, VOLUME: 12, NÚMERO: 21
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2
TÍTULO: The Impact of Goat Milk Pretreatment with Pulsed Electric Fields on Cheese Quality
AUTORES: Barbosa, Carla; Araujo, Alberta; Fernandes, Paulo; Romao, Alexandre; Alves, Manuel Rui ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 23
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3
TÍTULO: Impact of Thermal Pretreatment of Saliva on the RT-PCR Detection of SARS-CoV-2
AUTORES: Morais, Orlando Miguel; Azevedo Alves, Manuel Rui ; Fernandes, Paulo Alexandre da Costa;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ADVANCES IN VIROLOGY, VOLUME: 2022
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4
TÍTULO: The Matrix Effect in the RT-PCR Detection of SARS-CoV-2 Using Saliva without RNA Extraction
AUTORES: Morais, Orlando; Alves, Manuel Rui ; Ramos, Carla; Ferreira, Fernando; Fernandes, Paulo;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: DIAGNOSTICS, VOLUME: 12, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7
5
TÍTULO: Analysis of microstructure and texture of gluten- and lactose-free cereal bars, produced with different hydrocolloids and drying temperatures and no-added sugar
AUTORES: Martins, V; Alves, MR ; Pinheiro, R;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, VOLUME: 45, NÚMERO: 4
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6
TÍTULO: Performance of saliva as a specimen to detect SARS-CoV-2
AUTORES: Fernandes, PAD; Ferreira, FAD; Morais, OM; Ramos, CMT; Fernandes, EMR; da Rocha, SAA; Rocha, RJA; Monteiro, VJP; Vilar, PSG; Romao, AM; Alves, MRA ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF CLINICAL VIROLOGY, VOLUME: 142
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 11
7
TÍTULO: Fresh-Cut Bell Peppers in Modified Atmosphere Packaging: Improving Shelf Life to Answer Food Security Concerns  Full Text
AUTORES: Barbosa, C; Machado, TB; Alves, MR ; Oliveira, MBPP ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 25, NÚMERO: 10
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8
TÍTULO: Hydrocolloids effect on coating batter and on organoleptic properties of rissol regenerated in oven and comparison with deep-frying process
AUTORES: Ana Sousa; Manuela Velho; Manuel Alves ; Rita Pinheiro;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Millenium - Journal of Education, Technologies, and Health, NÚMERO: 8
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9
TÍTULO: Six Sigma: Main Metrics and R Based Software for Training Purposes and Practical Industrial Quality Control
AUTORES: Costa, AR; Barbosa, C; Santos, G; Alves, MR ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: QUALITY INNOVATION PROSPERITY-KVALITA INOVACIA PROSPERITA, VOLUME: 23, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 25
10
TÍTULO: Fitting Mathematical Models to Describe the Rheological Behaviour of Chocolate Pastes
AUTORES: Barbosa, C; Diogo, F; Alves, MR ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: International Conference on Numerical Analysis and Applied Mathematics (ICNAAM) in PROCEEDINGS OF THE INTERNATIONAL CONFERENCE ON NUMERICAL ANALYSIS AND APPLIED MATHEMATICS 2015 (ICNAAM-2015), VOLUME: 1738
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 5
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