1
TÍTULO: Simple laccase-based biosensor for formetanate hydrochloride quantification in fruits  Full Text
AUTORES: Francisco Wirley P Paulino Ribeiro; Maria Fatima Barroso ; Simone Morais ; Subramanian Viswanathan; Pedro de Lima Neto; Adriana N Correia; Maria Beatriz P P Prior Pinto Oliveira ; Cristina Delerue Matos ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: BIOELECTROCHEMISTRY, VOLUME: 95
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5
TÍTULO: Electrochemical evaluation of total antioxidant capacity of beverages using a purine-biosensor  Full Text
AUTORES: Fatima Barroso, MF ; Delerue Matos, C ; Oliveira, MBPP ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 132, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
7
TÍTULO: DNA-based biosensor for the electrocatalytic determination of antioxidant capacity in beverages  Full Text
AUTORES: Barroso, MF ; de los Santos Alvarez, N; Lobo Castanon, MJ; Miranda Ordieres, AJ; Delerue Matos, C ; Oliveira, MBPP ; Tunon Blanco, P;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: BIOSENSORS & BIOELECTRONICS, VOLUME: 26, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
8
TÍTULO: Electrocatalytic evaluation of DNA damage by superoxide radical for antioxidant capacity assessment  Full Text
AUTORES: Barroso, MF ; de los Santos Alvarez, N; Lobo Castanon, MJ; Miranda Ordieres, AJ; Delerue Matos, C ; Oliveira, MBPP ; Tunon Blanco, P;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF ELECTROANALYTICAL CHEMISTRY, VOLUME: 659, NÚMERO: 1
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