1
TÍTULO: Mediterranean non-cultivated vegetables as dietary sources of compounds with antioxidant and biological activity  Full Text
AUTORES: Patricia Morales; Isabel C F R Ferreira ; Ana Maria Carvalho ; Ma C Cortes Sanchez Mata; Montana Camara; Virginia Fernandez Ruiz; Manuel Pardo de Santayana; Javier Tardio;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 55, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Bioactivity and chemical characterization in hydrophilic and lipophilic compounds of Chenopodium ambrosioides L.  Full Text
AUTORES: Lillian Barros ; Eliana Pereire; Ricardo C Calhelha ; Montserrat Duenas; Ana Maria Carvalho ; Celestino Santos Buelga; Isabel C F R Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS, VOLUME: 5, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Bioactivity of Different Enriched Phenolic Extracts of Wild Fruits from Northeastern Portugal: A Comparative Study
AUTORES: Guimaraes, R; Barros, L; Calhelha, RC ; Carvalho, AM ; Queiroz, MJRP ; Ferreira, ICFR;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Plant Foods for Human Nutrition
INDEXADO EM: Scopus
5
TÍTULO: Characterisation of phenolic compounds in wild fruits from Northeastern Portugal  Full Text
AUTORES: Rafaela Guimaraes; Lillian Barros ; Montserrat Duenas; Ana Maria Carvalho ; Maria Joao R P Queiroz ; Celestino Santos Buelga; Isabel C F R Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 141, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Infusion and decoction of wild German chamomile: Bioactivity and characterization of organic acids and phenolic compounds  Full Text
AUTORES: Rafaela Guimaraes; Lillian Barros ; Montserrat Duenas; Ricardo C Calhelha ; Ana Maria Carvalho ; Celestino Santos Buelga; Maria Joao R P Queiroz ; Isabel C F R Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 136, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
Página 1 de 5. Total de resultados: 46.