1
TÍTULO: Accessible tourism in urban destinations: physical and attitudinal accessibility awareness
AUTORES: Borges, Ana Pinto ; Vieira, Elvira ; Mesquita, Susana; Lopes de Almeida, Antonio ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF PLACE MANAGEMENT AND DEVELOPMENT
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2
TÍTULO: Slow Food Lab. An Organoleptic Exploratory Analysis of a Selected Regional Portuguese Ark of Taste Products
AUTORES: António Lopes de Almeida ; Kevin Hemsworth; Rui Rosa Dias; Rosa Conde;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Emerging Trends and Practices in Gastronomy and Culinary Tourism
INDEXADO EM: CrossRef
3
TÍTULO: How Wine Information Seeking and Event Participation Impact Knowledge and Determines the Purchasing Behavior?
AUTORES: Vieira, Elvira ; Borges, Ana Pinto ; Rodrigues, Paula ; Ostapenko, Svitlana; de Almeida, Antonio Lopes ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: International Conference on Tourism, Technology and Systems (ICOTTS) in ADVANCES IN TOURISM, TECHNOLOGY AND SYSTEMS, VOL 2, ICOTTS 2023, VOLUME: 384
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: After COVID-19 lockdown: an exploratory study about the influence of mindfulness-feelings toward an individual's outdoor lifestyle and empowerment
AUTORES: Borges, Ana Pinto; Vieira, Elvira Pacheco ; Rodrigues, Paula ; de Almeida, Antonio Lopes ; Sousa, Ana;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF EVENT AND FESTIVAL MANAGEMENT, VOLUME: 15, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1 Handle
5
TÍTULO: Slow tourism and food: The ‘Good’ principle as Portuguese trend; [Slow Tourism e Alimentação: O princípio do ''Bom'' como tendência portuguesa]
AUTORES: Rui Rosa Dias; António Lopes De Almeida ; Kevin Hemsworth;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Journal of Tourism and Development, VOLUME: 43
INDEXADO EM: Scopus
6
TÍTULO: Gastronomy, Hospitality, and the Future of the Restaurant Industry. Post-COVID-19 Perspectives
AUTORES: Ana Pinto Borges ; António Lopes de Almeida ; Elvira Pacheco Vieira ; Rui Rosa Dias; Paula Rodrigues ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Advances in Hospitality, Tourism, and the Services Industry
INDEXADO EM: CrossRef Openlibrary Handle
7
TÍTULO: TRAVELLING AND DISCOVERING NEW DESTINATIONS AFTER THE COVID-19’S LOCKDOWN: THE ROLE OF ROUTINES AND HABITS
AUTORES: Borges, AP ; de Almeida, AL ; Vieira, E ; Belucio, M;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Enlightening Tourism, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus CrossRef Handle
8
TÍTULO: SEASONAL BEHAVIOUR OF THE TOURIST DEMAND: THE CASE OF MINHO
AUTORES: Almeida, AL ; Kastenholz, E;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: 3rd International Conference of Applied Business and Management (ICABM) in PROCEEDINGS OF THE INTERNATIONAL CONFERENCE OF APPLIED BUSINESS AND MANAGEMENT (ICABM2020)
INDEXADO EM: WOS
9
TÍTULO: Towards a Theoretical Model of Seasonal Tourist Consumption Behaviour
AUTORES: Antonio Lopes de Almeida ; Elisabeth Kastenholz;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: TOURISM PLANNING & DEVELOPMENT, VOLUME: 16, NÚMERO: 5
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10
TÍTULO: ANALYZING SEASONAL DIFFERENCES IN A DESTINATION'S TOURIST MARKET: THE CASE OF MINHO
AUTORES: Kastenholz, E; de Almeida, AL ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: 5th Advances in Tourism Marketing Conference (ATMC) in MARKETING PLACES AND SPACES, VOLUME: 10
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