Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Hernâni Varanda Gerós
AuthID:
R-000-5ZE
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (89)
Book Chapter (12)
Review (9)
Article in Press (7)
Book (3)
Editorial Material (2)
Erratum (1)
Edited Book (1)
Unpublished (1)
Year Start - End:
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2025
-
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 125
1
TÃTULO:
Exploring the influence of cover crops with native plant species on soil and berry microbiota in a Moscatel Galego vineyard: Implications for sustainable viticulture
Full Text
AUTORES:
Teixeira, Antonio
;
Martins, Viviana
; Manso, Jose; Correia, Sofia; Ferreira, Ana Rita; Fontes, Natacha; Graca, Antonio;
Geros, Hernani
;
PUBLICAÇÃO:
2025
,
FONTE:
AGRICULTURE ECOSYSTEMS & ENVIRONMENT,
VOLUME:
380
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
2
TÃTULO:
A comparison of microbiota isolation methods reveals habitat preferences for fermentative yeasts and plant pathogenic fungi in the grape berry
Full Text
AUTORES:
Martins, Viviana; Teixeira, Antonio;
Geros, Hernani
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
118
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
3
TÃTULO:
Combined omics expose microbial niches of fungi and bacteria correlating with wine volatile profiles in Douro wine region
Full Text
AUTORES:
Martins, Viviana; Lopez, Ricardo; Teixeira, Antonio;
Geros, Hernani
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
193
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
2
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
4
TÃTULO:
Grape berry native yeast microbiota: advancing trends in the development of sustainable vineyard pathogen biocontrol strategies
AUTORES:
Ayogu, Peter; Martins, Viviana;
Geros, Hernani
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
OENO ONE,
VOLUME:
58,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
5
TÃTULO:
Impacto da implantação da democracia na evolução da ciência e formação avançada em Portugal
AUTORES:
José M González-Méijome
;
Hernâni Gerós
;
Nuno Castro
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
Nos 50 Anos do 25 de Abril: Memórias e Reflexões Sobre as Mudanças da Sociedade Portuguesa
INDEXADO EM:
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
6
TÃTULO:
Non-Mature miRNA-Encoded Micropeptide miPEP166c Stimulates Anthocyanin and Proanthocyanidin Synthesis in Grape Berry Cells
Full Text
AUTORES:
Vale, Mariana; Badim, Helder;
Geros, Hernani
; Conde, Artur;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES,
VOLUME:
25,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
7
TÃTULO:
Volatilomics of interactions between native yeasts and grapevine cultivars reveals terroir specificities in wines from Douro region
Full Text
AUTORES:
Martins, Viviana
;
Teixeira, Antonio
;
Breia, Richard
; Nobrega, Marcio;
Macedo, Ricardo
; Barbosa, Catarina;
Geros, Hernani
; Lopez, Ricardo;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FOOD BIOSCIENCE,
VOLUME:
62
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
8
TÃTULO:
Biosynthesis of Chlorophyll and Other Isoprenoids in the Plastid of Red Grape Berry Skins
Full Text
AUTORES:
Teixeira, Antonio; Noronha, Henrique; Frusciante, Sarah; Diretto, Gianfranco;
Geros, Hernani
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
71,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
4
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
9
TÃTULO:
Canopy management through crop forcing impacts grapevine cv. 'Touriga Nacional' performance, ripening and berry metabolomics profile
AUTORES:
Cabral, Ines L.;
Teixeira, Antonio
; Ferrier, Manon; Lanoue, Arnaud;
Valente, Joana
;
Rogerson, Frank S.
;
Alves, Fernando
;
Carvalho, Susana M. P.
;
Geros, Hernani
;
Queiroz, Jorge
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
OENO ONE,
VOLUME:
57,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
3
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
10
TÃTULO:
Combined omics approaches expose metabolite-microbiota correlations in grape berries of three cultivars of Douro wine region
Full Text
AUTORES:
Martins, Viviana; Szakiel, Anna; Teixeira, Antonio; Abdallah, Cecile; Moreira, Carolina; Paczkowski, Cezary; Lanoue, Arnaud;
Geros, Hernani
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
429
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
5
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 13. Total de resultados: 125.
<<
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
2 registos no
DataCite
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2025 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service