1
TÍTULO: Adherence to the Mediterranean Food Pattern and Carbon Footprint of Food Intake by Employees of a University Setting in Portugal  Full Text
AUTORES: Figueiredo, Lucia; Lima, Joao P. M.; Rocha, Ada ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: What, How and Where They Eat: Results from a Portuguese company’s Employees
AUTORES: João M Lima; Andreia Boleta; Helena Enes; Inês Pereira; Rita Pereira; Joaquim Pereira; Hélder Simões; Ada Rocha ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Studies in Systems, Decision and Control, VOLUME: 492
INDEXADO EM: Scopus CrossRef Unpaywall
3
TÍTULO: Challenges of Food Service towards Sustainability Beyond Food Waste
AUTORES: Ada Rocha ; Cláudia Viegas;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Highlights of Sustainability, VOLUME: 2, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: CrossRef
4
TÍTULO: Consumer Perception and Acceptability of Lupin-Derived Products: A Systematic Review
AUTORES: Abreu, Bruno; Lima, Joao; Rocha, Ada ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
5
TÍTULO: Food safety climate and knowledge about food safety in portuguese higher education food service units
AUTORES: Clarisse Lopes; Beatriz Oliveira; Rui Poínhos; Joana Vieira; Beatriz Almeida; João Lima; Ada Rocha ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Acta Portuguesa de Nutrição, VOLUME: 33
INDEXADO EM: CrossRef
6
TÍTULO: Food safety knowledge and climate in the university canteens of three European countries
AUTORES: Filipec, Sanja Vidacek; Ratkovic, Petra; Bittsanszky, Andras; Toth, Andras Jozsef; Lima, Joao P. M.; Rocha, Ada ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
7
TÍTULO: How COVID-19 pandemic contingency measures impacted on environmental practices in Food Service
AUTORES: Ada Rocha ; Cláudia Viegas;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Acta Portuguesa de Nutrição, VOLUME: 34
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Intermediate meals and the place of consumption-Which relationship?
AUTORES: Lima, J.; Rodrigues, M.; Eulalio, M.; Rocha, A. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 32
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
9
TÍTULO: Qualidade dos menus infantis em shoppings centers do Brasil
AUTORES: Janaína Guimarães Venzke; Giulia Antonietti Aranalde; Ana Luiza Sander Scarparo; Ada Rocha ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Revista Brasileira de Saúde Materno Infantil, VOLUME: 23
INDEXADO EM: CrossRef
10
TÍTULO: Quality of children’s menus in malls in Brazil; [Qualidade dos menus infantis em shoppings centers do Brasil]  Full Text
AUTORES: Janaína Guimarães Venzke; Ana Luiza Sander Scarparo; Giulia Antonietti Aranalde; Ada Rocha ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Revista Brasileira de Saude Materno Infantil, VOLUME: 23
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