1
TÍTULO: Consumption of fruit in street posts from eleven iberoamerican countries. Multicentric study
AUTORES: Samuel D Duran Aguero; Luz Marina Arboleda; John Edinson V Velasquez Vargas; Gabriela F Fretes Centurion; Laura Elizabeth G Gonzalez Cespedes; Ada Rocha ; Joao P M Lima; Maria Celeste Nessier; Emilia Elisabeth Raimondo; Angela Maria V Velasquez Valderrama; Juan Carlos G Gonzalez Sanchez; Sonia I Ivankovich Guillen; Karla Rosangel C Cordon Arrivillaga; Elka Elein G Gonzalez Madden; Saby Marisol Mauricio Alza; Johanna L Leon Caceres; Beatriz Agazzi; Alfonsina Ortiz; Debora Cabanes; Marli Brasioli; Jairo A Alonso Torres; ...Mais
FONTE: NUTRICION CLINICA Y DIETETICA HOSPITALARIA, VOLUME: 40, NÚMERO: 2, PUBLICAÇÃO: 2020
INDEXADO EM: WOS
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Factors influencing food waste during lunch of fourth-grade school children  Full Text
AUTORES: Margarida Liz Martins; Sara S P Rodrigues ; Luís Miguel Cunha ; Ada Rocha ;
FONTE: WASTE MANAGEMENT, VOLUME: 113, PUBLICAÇÃO: 2020
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: KIMEHS-Proposal of an Index for Qualitative Evaluation of Children's Menus-A Pilot Study
AUTORES: Ada Rocha ; Claudia Viegas;
FONTE: FOODS, VOLUME: 9, NÚMERO: 11, PUBLICAÇÃO: 2020
INDEXADO EM: WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: School lunch nutritional adequacy: What is served, consumed and wasted
AUTORES: Liz Martins, M; Rodrigues, SSP ; Luís Miguel Cunha ; Rocha, A ;
FONTE: Public Health Nutrition, PUBLICAÇÃO: 2020
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Wellbeing at Work before and during the SARS-COV-2 Pandemic: A Brazilian Nationwide Study among Dietitians  Full Text
AUTORES: Raquel Adjafre D da Costa Matos; Rita de Cassia Coelho de Almeida Akutsu; Renata Puppin Zandonadi; Ada Rocha ; Raquel Braz A Assuncao Botelho;
FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH, VOLUME: 17, NÚMERO: 15, PUBLICAÇÃO: 2020
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Caracterización del consumo de comida callejera según edad, estudio multicéntrico
AUTORES: Samuel Durán-Agüero; Luz Marina Arboleda; John Edinson Velásquez Vargas; Gabriela Fretes Centurión; Laura Elizabeth Gonzalez Cespedes; Ada Rocha ; João PM Lima; María Celeste Nessier; Emilia Elisabeth Raimondo; Ángela María Velásquez Valderrama; Juan Carlos Gonzalez Sanchez; Sonia Ivankovich Guillén; Karla Rosángel Cordón Arrivillaga; Elka Elein Gonzalez Madden; Saby Marisol Mauricio Alza; Johanna León Cáceres; BEATRIZ AGAZZI; Alfonsina Ortiz; Débora Cabanes; Marli Brasioli; Jairo Alonso Torres; ...Mais
FONTE: Revista Española de Nutrición Humana y Dietética, VOLUME: 22, NÚMERO: 3, PUBLICAÇÃO: 2018
INDEXADO EM: CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: How do university workers eat at the workplace?
AUTORES: Joao Lima; Sofia Costa; Ada Rocha ;
FONTE: NUTRITION & FOOD SCIENCE, VOLUME: 48, NÚMERO: 2, PUBLICAÇÃO: 2018
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Nutritional intake of university employees'
AUTORES: Joao Pedro M Marques Lima; Sofia A Costa; Ada Rocha ;
FONTE: BRITISH FOOD JOURNAL, VOLUME: 120, NÚMERO: 2, PUBLICAÇÃO: 2018
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Classification of Thinness, Overweight, and Obesity as a Function of the Body Mass Index and Fat Percentiles in Preschool and Primary School Children
AUTORES: Rodrigues, J; Rocha, A ;
FONTE: Nutrition Today, VOLUME: 52, NÚMERO: 5, PUBLICAÇÃO: 2017
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
Página 1 de 7. Total de resultados: 62.