1
TÍTULO: CARACTERIZAÇÃO DE LANCHES E ALMOÇOS DE ESCOLARES EM CENTRO DE ESTUDO DE PORTUGAL SOB A PERSPECTIVA ALIMENTAR E AMBIENTAL
AUTORES: Janaína Guimarães Venzke; Beatriz Almeida; Ana Luiza Sander Scarparo; Ada Correia Nunes da Rocha ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Saúde e aplicações interdisciplinares
INDEXADO EM: CrossRef Unpaywall
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Changes in food behavior during the first lockdown of COVID-19 pandemic: A multi-country study about changes in eating habits, motivations, and food-related behaviors  Full Text
AUTORES: Lamy, E; Viegas, C; Rocha, A ; Raquel Lucas, M; Tavares, S; Capela e Silva, F; Guedes, D; Laureati, M; Zian, Z; Salles Machado, A; Ellssel, P; Freyer, B; González Rodrigo, E; Calzadilla, J; Majewski, E; Prazeres, I; Silva, V; Juračak, J; Platilová Vorlíčková, L; Kamutali, A; Regina Tschá, E; Villalobos, K; Želvytė, R; Monkeviciene, I; Elati, J; de Souza Pinto, AM; Midori Castelo, P; Anzman Frasca, S; Consortium for Changes in Food Behavior COVID 19; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 99
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5 Unpaywall
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Food Waste Perception of Workplace Canteen Users-A Case Study  Full Text
AUTORES: Pires, I; Machado, J; Rocha, A ; Martins, ML;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Special Issue "Sustainable Food Production and Consumption"  Full Text
AUTORES: Rocha, Ada ; Neto, Belmira ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 14, NÚMERO: 14
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Sustainability Dimensions of the Mediterranean Diet: A Systematic Review of the Indicators Used and Its Results
AUTORES: Boto, Joana Margarida ; Rocha, Ada ; Migueis, Vera ; Meireles, Manuela; Neto, Belmira ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ADVANCES IN NUTRITION, VOLUME: 13, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Children's menus in shopping centre restaurants: a multicentric study
AUTORES: Viegas, C; Lima, J; Afonso, C; Toth, AJ; Illes, CB; Bittsanszky, A; Satalic, Z; Filipec, SV; Fabijanic, V; Duran, S; Tones, JA; Spinelli, M; Matias, A; Pinto, AMS; Rocha, A ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: BRITISH FOOD JOURNAL, VOLUME: ahead-of-print, NÚMERO: ahead-of-print
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Evaluation of Food Waste at a Portuguese Geriatric Institution  Full Text
AUTORES: Martins, ML ; Henriques, AS; Rocha, A ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 13, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Food Consumption Determinants and Barriers for Healthy Eating at the Workplace-A University Setting
AUTORES: Lima, JPM; Costa, SA; Brandao, TRS; Rocha, A ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Quality of kids' meals in fast-food restaurants: the nutritional content is not enough for an informed choice
AUTORES: Pinto, DC; Viegas, CACL; da Rocha, AMCN ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: REVISTA DE NUTRICAO-BRAZILIAN JOURNAL OF NUTRITION, VOLUME: 34
INDEXADO EM: WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: School lunch nutritional adequacy: what is served, consumed and wasted
AUTORES: Martins, ML ; Rodrigues, SSP ; Luís Miguel Cunha ; Rocha, A ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: PUBLIC HEALTH NUTRITION, VOLUME: 24, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
Página 1 de 8. Total de resultados: 72.