1
TÍTULO: Children's Menus at Fast Food Restaurants on the Uber Eats® Delivery App
AUTORES: Zapata Quiroga, Andrea; Lima, Joao P. M.; Rocha, Ada ; Saavedra Clarke, Silvana; Duran Aguero, Samuel;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
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TÍTULO: Sodium intake, perception of saltiness by cooks, and meals sodium content – is there a relationship?
AUTORES: Daniela Almeida Santos; João Paulo Figueiredo; Ada Rocha ; João PM Lima;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Acta Portuguesa de Nutrição, VOLUME: 40
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TÍTULO: Strategies for increased adherence to the Mediterranean or healthy diet in university food services: a systematic review
AUTORES: Sofia Sousa Silva; Ada Rocha ; Cláudia Viegas;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: International Journal of Food Sciences and Nutrition, VOLUME: 76, NÚMERO: 3
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TÍTULO: Strategies for increased adherence to the Mediterranean or healthy diet in university food services: a systematic review  Full Text
AUTORES: Silva, Sofia Sousa; Rocha, Ada ; Viegas, Claudia;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION, VOLUME: 76, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2 Unpaywall
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TÍTULO: Turning the table toward plant-based: different perspectives on menu reformulation in food service
AUTORES: Ada Rocha ; Claudia Viegas; Sara Gonçalves;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Frontiers in Nutrition, VOLUME: 12
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6
TÍTULO: A comprehensive review of the literature on continuous improvement approaches in food services management  Full Text
AUTORES: Monteiro, Celia; Rocha, Ada ; Miguelis, Vera ; Afonso, Claudia ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF HOSPITALITY MANAGEMENT, VOLUME: 123
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2 Unpaywall
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7
TÍTULO: Adherence to the Mediterranean Food Pattern and Carbon Footprint of Food Intake by Employees of a University Setting in Portugal  Full Text
AUTORES: Figueiredo, Lucia; Lima, Joao P. M.; Rocha, Ada ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
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8
TÍTULO: ASSESSING STAKEHOLDERS’ ROLES WITHIN SOCIAL MARKETING STRATEGIES: PRIORITIZING THEIR INFLUENCE AND INTEREST LEVELS TOWARDS THE ADOPTION OF SUSTAINABLE FOOD OPTIONS IN HIGHER EDUCATION
AUTORES: Sandra Gomes; Mafalda Nogueira; Cláudia Viegas; Beatriz Neto; Marília Prada; Cristiane Souza; Liliana Ferreira ; Ada Rocha ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: EDULEARN24 Proceedings, VOLUME: 1
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TÍTULO: Caracterização da Oferta Alimentar da Refeição Almoço e Lanche em Creches Portuguesas: Resultados do Projeto “Creche com Sabor e Saúde” – C2S
AUTORES: Olívia Pita; Beatriz Teixeira ; Lúcia Nova; Inês Dias; Mariana Conceição; Beatriz Cidade Coelho; Liliana Ferreira; Ana Jorge; Maria do Céu Monteiro; Maria Cristina Teixeira Santos; Rodrigues, Sara Simões Pereira ; Ada Rocha ; Ana Gonçalves; Cláudia Afonso ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Acta Portuguesa de Nutrição, VOLUME: 37
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