Luís Miguel Neves Ferreira Serra Cruz
AuthID: R-000-9RS
1
TÃTULO: Anthocyanin-rich extracts: Susceptibility to color loss by hydration and thermal degradation, influence of metal ions and endogenous copigments Full Text
AUTORES: Idir, Sabrina; Achat, Sabiha; Cruz, Luis; Dangles, Olivier;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 481
AUTORES: Idir, Sabrina; Achat, Sabiha; Cruz, Luis; Dangles, Olivier;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 481
2
TÃTULO: Rational synthesis and characterization of a novel pH-responsive pyranoflavylium-starch conjugate from potato sidestreams Full Text
AUTORES: Cunha, Mariana; Pires, Ana Sofia; Sampaio Dias, Ivo E. ; Goncalves, Idalina; de Freitas, Victor; Cruz, Luis;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 489
AUTORES: Cunha, Mariana; Pires, Ana Sofia; Sampaio Dias, Ivo E. ; Goncalves, Idalina; de Freitas, Victor; Cruz, Luis;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 489