Manuel Jose de Carvalho Pimenta Malfeito Ferreira
AuthID: R-000-A5X
1
TÃTULO: Wine bioacidification: Fermenting Airen grape juices with Lachancea thermotolerans and Metschnikovia pulcherrima followed by sequential Saccharomyces cerevisiae inoculation Full Text
AUTORES: Izquierdo Canas, Pedro Miguel; del Fresno, Juan Manuel; Malfeito Ferreira, Manuel; Mena Morales, Adela; Garcia Romero, Esteban; Heras, Jose Maria; Loira, Iris; Gonzalez, Carmen; Morata, Antonio;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 427
AUTORES: Izquierdo Canas, Pedro Miguel; del Fresno, Juan Manuel; Malfeito Ferreira, Manuel; Mena Morales, Adela; Garcia Romero, Esteban; Heras, Jose Maria; Loira, Iris; Gonzalez, Carmen; Morata, Antonio;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 427
2
TÃTULO: Homophily Analysis of Higher-Order Interactions of POIs Based on People Flow Predictability from WiFi Data
AUTORES: Malfeito Ferreira, Jose; Kumano, Masahito; Kimura, Masahiro;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: 13th International Conference on Complex Networks and their Applications-COMPLEX NETWORKS-Annual in COMPLEX NETWORKS & THEIR APPLICATIONS XIII, COMPLEX NETWORKS 2024-VOL 2, VOLUME: 1188
AUTORES: Malfeito Ferreira, Jose; Kumano, Masahito; Kimura, Masahiro;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: 13th International Conference on Complex Networks and their Applications-COMPLEX NETWORKS-Annual in COMPLEX NETWORKS & THEIR APPLICATIONS XIII, COMPLEX NETWORKS 2024-VOL 2, VOLUME: 1188
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
3
TÃTULO: Consumer mental recognition of the sensory space of dry white wines mellowed by aging
AUTORES: Sequeira, Mariana; Ferreira, Manuel Malfeito;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: CIENCIA E TECNICA VITIVINICOLA, VOLUME: 40, NÚMERO: 1
AUTORES: Sequeira, Mariana; Ferreira, Manuel Malfeito;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: CIENCIA E TECNICA VITIVINICOLA, VOLUME: 40, NÚMERO: 1
4
TÃTULO: CONSUMER MENTAL RECOGNITION OF THE SENSORY SPACE OF DRY WHITE WINES “MELLOWED” BY AGING; [RECONHECIMENTO DO ESPAÇO SENSORIAL DE VINHOS BRANCOS SECOS AMADURECIDOS PELA IDADE]
AUTORES: Mariana Sequeira; Manuel Malfeito Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Ciencia e Tecnica Vitivinicola, VOLUME: 40, NÚMERO: 1
AUTORES: Mariana Sequeira; Manuel Malfeito Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Ciencia e Tecnica Vitivinicola, VOLUME: 40, NÚMERO: 1
INDEXADO EM:
Scopus
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO: Development of Innovative Mediterranean-Style Semi-Hard Goat's Cheese Supplemented with Seaweeds (<i>Palmaria palmata</i> and <i>Ulva</i> sp.) and Its Characterization
AUTORES: Campos, Bruno M.; Moreira Leite, Bruno S.; Salgado, Abigail; Ramalho, Edgar; Marmelo, Isa; Malfeito Ferreira, Manuel; de Sousa, Paulo H. M.; Henriques, Adolfo; Noronha, Joao P.; Diniz, Mario S.; Mata, Paulina;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 15, NÚMERO: 15
AUTORES: Campos, Bruno M.; Moreira Leite, Bruno S.; Salgado, Abigail; Ramalho, Edgar; Marmelo, Isa; Malfeito Ferreira, Manuel; de Sousa, Paulo H. M.; Henriques, Adolfo; Noronha, Joao P.; Diniz, Mario S.; Mata, Paulina;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 15, NÚMERO: 15
6
TÃTULO: Searching for Temporal Changes in the Sensory Features of Dry Wines Underlying the Grand Gold Awards in International Wine Challenges
AUTORES: Carlos Feijão; Renato Leandro; Manuel Malfeito-Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2025
AUTORES: Carlos Feijão; Renato Leandro; Manuel Malfeito-Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2025
7
TÃTULO: LINKING EXPERIMENTAL ARCHAEOLOGY AND WINEMAKING: FROM THE DIG TO THE WINERY
AUTORES: Mkrtich Harutyunyan; Manuel Malfeito Ferreira; Mario Indelicato;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Methods in Ancient Wine Archaeology: Scientific Approaches in Roman Contexts
AUTORES: Mkrtich Harutyunyan; Manuel Malfeito Ferreira; Mario Indelicato;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Methods in Ancient Wine Archaeology: Scientific Approaches in Roman Contexts
INDEXADO EM:
Scopus
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO: Metagenomic analysis of the bacterial microbiome, resistome and virulome distinguishes Portuguese Serra da Estrela PDO cheeses from similar non-PDO cheeses: An exploratory approach
AUTORES: Salamandane, Acacio; Leech, John; Almeida, Rita; Silva, Carolina; Crispie, Fiona; Cotter, Paul D.; Malfeito Ferreira, Manuel; Brito, Luisa;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 189
AUTORES: Salamandane, Acacio; Leech, John; Almeida, Rita; Silva, Carolina; Crispie, Fiona; Cotter, Paul D.; Malfeito Ferreira, Manuel; Brito, Luisa;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 189
9
TÃTULO: Definition of the Sensory and Aesthetic Spaces of Dry White Wines with Aging Ability by Experienced Tasters
AUTORES: Esteves, Marta; Sequeira, Mariana; Malfeito Ferreira, Manuel;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: BEVERAGES, VOLUME: 10, NÚMERO: 2
AUTORES: Esteves, Marta; Sequeira, Mariana; Malfeito Ferreira, Manuel;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: BEVERAGES, VOLUME: 10, NÚMERO: 2
10
TÃTULO: Investigating the Influence of Vessel Shape on Spontaneous Fermentation in Winemaking
AUTORES: Malfeito Ferreira, Manuel; Granja Soares, Joana; Chandra, Mahesh ; Asryan, Arman; Oliveira, Joana ; Freitas, Victor ; Loira, Iris; Morata, Antonio; Cunha, Jorge; Harutyunyan, Mkrtich;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 8
AUTORES: Malfeito Ferreira, Manuel; Granja Soares, Joana; Chandra, Mahesh ; Asryan, Arman; Oliveira, Joana ; Freitas, Victor ; Loira, Iris; Morata, Antonio; Cunha, Jorge; Harutyunyan, Mkrtich;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 8