3
TÍTULO: Capturing Mental Workload Through Physiological Sensors in Human–Robot Collaboration: A Systematic Literature Review
AUTORES: Eduarda Pereira; Luis Sigcha; Emanuel Silva; Adriana Sampaio; Nuno Costa; Nélson Costa;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Applied Sciences (Switzerland), VOLUME: 15, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus
4
TÍTULO: Risks of exceeding health-based guidance values for toxic metals and metalloids through seaweed and halophyte consumption
AUTORES: Rodrigues, Elsa T.; Pereira, Leonel ; Pereira, Eduarda; Pardal, Miguel A.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 177
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NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Haptic warnings for a motorcycle jacket and gloves  Full Text
AUTORES: Lisboa, Isabel C.; Lourenco, Vladimiro; Silva, Emanuel; Pereira, Eduarda; Carvalho, Adriano; Pessoa, Ricardo; Costa, Nelson;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TRANSPORTATION RESEARCH PART F-TRAFFIC PSYCHOLOGY AND BEHAVIOUR, VOLUME: 100
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÍTULO: Effects of the Interaction of Salinity and Rare Earth Elements on the Health of Mytilus galloprovincialis: The Case of Praseodymium and Europium  Full Text
AUTORES: Leite, Carla; Russo, Tania; Polese, Gianluca; Soares, Amadeu M. V. M.; Pretti, Carlo; Pereira, Eduarda; Freitas, Rosa ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF XENOBIOTICS, VOLUME: 14, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
8
TÍTULO: Evaluating the in vitro digestion of lipids rich in medium-chain fatty acids (MCFAs) using dynamic and static protocols  Full Text
AUTORES: Pereira, E; Fernandes, JM; Gonçalves, R; Pinheiro, AC ; Salomé Duarte, M; Madalena Alves, M; Meirelles, AJA; Maximo, GJ; Vicente, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 406
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 8
9
TÍTULO: Women in Portuguese print media
AUTORES: Maria João Cunha; Carla Isabel Cruz;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Women and the Media in Capitalism and Socialism: An Ecofeminist Inquiry
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10
TÍTULO: Multi-elemental composition of white and dark muscles in swordfish  Full Text
AUTORES: Monteiro, R; Vale, C; Ferreira, N; Silva, P; Pereira, E; Vaz Pires, P ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 343
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