Olivia Maria Castro Pinho
AuthID: R-000-DXG
1
TÃTULO: Cooking Skills and Mediterranean Diet Adherence: Societal Insights from the iMC SALT Trial
AUTORES: CARLA GONÇALVES; Padrao, Patricia ; Pinho, Olivia; Silva Santos, Tania; Moreira, Pedro ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SOCIETIES, VOLUME: 15, NÚMERO: 6
AUTORES: CARLA GONÇALVES; Padrao, Patricia ; Pinho, Olivia; Silva Santos, Tania; Moreira, Pedro ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SOCIETIES, VOLUME: 15, NÚMERO: 6
2
TÃTULO: Innovative Equipment to Monitor and Control Salt Usage When Cooking: Acceptance of This New Technology to Healthy Eating Promotion
AUTORES: CARLA GONÇALVES ; Tânia Silva Santos ; Patrícia Padrão ; Pedro Moreira ; Sílvia Esteves; Luís Oliveira; Olívia Pinho;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: World Conference on Information Systems and Technologies, WorldCIST 2021 in Trends and Applications in Information Systems and Technologies - Volume 4, WorldCIST 2021, Terceira Island, Azores, Portugal, 30 March - 2 April, 2021., VOLUME: 1368
AUTORES: CARLA GONÇALVES ; Tânia Silva Santos ; Patrícia Padrão ; Pedro Moreira ; Sílvia Esteves; Luís Oliveira; Olívia Pinho;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: World Conference on Information Systems and Technologies, WorldCIST 2021 in Trends and Applications in Information Systems and Technologies - Volume 4, WorldCIST 2021, Terceira Island, Azores, Portugal, 30 March - 2 April, 2021., VOLUME: 1368