Paula Cristina Paulo Videira da Silva
AuthID: R-000-E5N
1
TÃTULO: Enhancing Adolescent Food Literacy Through Mediterranean Diet Principles: From Evidence to Practice Full Text
AUTORES: Silva, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 17, NÚMERO: 8
AUTORES: Silva, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 17, NÚMERO: 8
2
TÃTULO: Geroprotective applications of oleuropein and hydroxytyrosol through the hallmarks of ageing
AUTORES: Calabro, Anna; Aiello, Anna; Silva, Paula; Caruso, Calogero; Candore, Giuseppina; Accardi, Giulia;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: GEROSCIENCE
AUTORES: Calabro, Anna; Aiello, Anna; Silva, Paula; Caruso, Calogero; Candore, Giuseppina; Accardi, Giulia;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: GEROSCIENCE
3
TÃTULO: Adolescents' Perceptions of Sustainable Diets: Myths, Realities, and School-Based Interventions Full Text
AUTORES: Silva, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 17, NÚMERO: 12
AUTORES: Silva, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 17, NÚMERO: 12
4
TÃTULO: Valorization of Olive Oil and Wine Industry Byproducts: Challenges and Opportunities in Sustainable Food Applications
AUTORES: María Rodríguez-Pérez; Beatriz García-Béjar; Emma Burgos-Ramos; Paula Silva;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Foods, VOLUME: 14, NÚMERO: 14
AUTORES: María Rodríguez-Pérez; Beatriz García-Béjar; Emma Burgos-Ramos; Paula Silva;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Foods, VOLUME: 14, NÚMERO: 14
5
TÃTULO: A Narrative Review of Metabolomic Insights into Olive Oil's Nutritional Value
AUTORES: Goncalves, Marta; Rodriguez Perez, Maria; Calabro, Anna; Burgos Ramos, Emma; Accardi, Giulia; Silva, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 10
AUTORES: Goncalves, Marta; Rodriguez Perez, Maria; Calabro, Anna; Burgos Ramos, Emma; Accardi, Giulia; Silva, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 10
6
TÃTULO: Neuroprotective Effects of Olive Oil: A Comprehensive Review of Antioxidant Properties
AUTORES: Marta Gonçalves; Nuno Filipe de Sousa Vale ; Paula Silva;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Antioxidants, VOLUME: 13, NÚMERO: 7
AUTORES: Marta Gonçalves; Nuno Filipe de Sousa Vale ; Paula Silva;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Antioxidants, VOLUME: 13, NÚMERO: 7
7
TÃTULO: Low-Alcohol and Nonalcoholic Wines: From Production to Cardiovascular Health, along with Their Economic Effects
AUTORES: Silva, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: BEVERAGES, VOLUME: 10, NÚMERO: 3
AUTORES: Silva, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: BEVERAGES, VOLUME: 10, NÚMERO: 3
8
TÃTULO: Nutrition and Physical Activity Education in Medical School: A Narrative Review Full Text
AUTORES: Sousa, Joana Rodrigues; Afreixo, Vera ; Carvalho, Joana; Silva, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 16
AUTORES: Sousa, Joana Rodrigues; Afreixo, Vera ; Carvalho, Joana; Silva, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 16
9
TÃTULO: Olive Oil Industry By-Products as a Novel Source of Biophenols with a Promising Role in Alzheimer Disease Prevention Full Text
AUTORES: Goncalves, Marta; Costa, Marlene; Paiva Martins, Fatima ; Silva, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 29, NÚMERO: 20
AUTORES: Goncalves, Marta; Costa, Marlene; Paiva Martins, Fatima ; Silva, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 29, NÚMERO: 20
10
TÃTULO: HISTOLOGICAL AND TOXICOLOGICAL EVALUATION, IN RAT, OF A P-GLYCOPROTEIN INDUCER AND ACTIVATOR: 1-(PROPAN-2-YLAMINO)-4-PROPOXY-9H-THIOXANTHEN-9-ONE (TX5)
AUTORES: Carolina Rocha Pereira; Vera Silva; Vera Marisa Costa; Renata Silva; Juliana Garcia; Salome Goncalves Monteiro; Margarida Duarte Araujo ; Alice Santos-Silva ; Susana Coimbra ; Ricardo Jorge Dinis Oliveira ; Catarina Lopes; Paula Silva; Solida Long; Emilia Sousa ; Maria de Lourdes Bastos; Fernando Remiao ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: EXCLI JOURNAL, VOLUME: 18
AUTORES: Carolina Rocha Pereira; Vera Silva; Vera Marisa Costa; Renata Silva; Juliana Garcia; Salome Goncalves Monteiro; Margarida Duarte Araujo ; Alice Santos-Silva ; Susana Coimbra ; Ricardo Jorge Dinis Oliveira ; Catarina Lopes; Paula Silva; Solida Long; Emilia Sousa ; Maria de Lourdes Bastos; Fernando Remiao ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: EXCLI JOURNAL, VOLUME: 18
INDEXADO EM:
Scopus
WOS

