1
TÍTULO: Comparative histological description of the intestine in platyfish (Xiphophorus maculatus) and swordtail fish (Xiphophorus helleri)
AUTORES: Marta Gonçalves; Célia Lopes; Paula Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Tissue and Cell, VOLUME: 87
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
2
TÍTULO: Olive Oil Components as Novel Antioxidants in Neuroblastoma Treatment: Exploring the Therapeutic Potential of Oleuropein and Hydroxytyrosol
AUTORES: Marta Gonçalves; Anna Aiello; María Rodríguez Pérez; Giulia Accardi; Emma Burgos Ramos; Paula Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Nutrients, VOLUME: 16, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 1
3
TÍTULO: Food and Nutrition Literacy: Exploring the Divide between Research and Practice
AUTORES: Silva, Paula ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 14
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7
4
TÍTULO: Nutrition and Food Literacy: Framing the Challenges to Health Communication  Full Text
AUTORES: Silva, Paula ; Araujo, Rita; Lopes, Felisbela ; Ray, Sumantra;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 15, NÚMERO: 22
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 15
5
TÍTULO: Zebrafish Model Insights into Mediterranean Diet Liquids: Olive Oil and Wine
AUTORES: Silva, Paula ; Rodriguez Perez, Maria; Burgos Ramos, Emma;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 12, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
6
TÍTULO: Benefits of the Mediterranean Diet-Wine Association: The Role of Ingredients
AUTORES: Silva, P ; Latruffe, N;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 27, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
7
TÍTULO: Resveratrol and Wine: An Overview of Thirty Years in the Digital News
AUTORES: Silva, Paula ; Portillo, Maria P.; Fernandez Quintela, Alfredo;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH, VOLUME: 19, NÚMERO: 23
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
8
TÍTULO: Sustainable Development Directions for Wine Tourism in Douro Wine Region, Portugal
AUTORES: Trigo, Ana; Silva, Paula ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 14, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 26
9
TÍTULO: The Wine Industry By-Products: Applications for Food Industry and Health Benefits
AUTORES: Ferrer Gallego, Raul; Silva, Paula ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 11, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 29
10
TÍTULO: Visitor's Motivational Framework and Wine Routes' Contribution to Sustainable Agriculture and Tourism
AUTORES: Ingrassia, Marzia; Altamore, Luca; Bellia, Claudio; Lo Grasso, Giuseppe; Silva, Paula ; Bacarella, Simona; Columba, Pietro; Chironi, Stefania;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 14, NÚMERO: 19
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 8
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