Paula Maria dos Reis Correia
AuthID: R-000-E7C
1
TÃTULO: Production and characterization of powder from drone brood of honeybees (Apis mellifera)
AUTORES: Goncalves, Joao C. ; Vouga, Beatriz; Costa, Cristina A.; Goncalves, Fernando ; Coelho, Catarina; Guine, Raquel P. F. ; Correia, Paula M. R.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED FOOD RESEARCH, VOLUME: 5, NÚMERO: 1
AUTORES: Goncalves, Joao C. ; Vouga, Beatriz; Costa, Cristina A.; Goncalves, Fernando ; Coelho, Catarina; Guine, Raquel P. F. ; Correia, Paula M. R.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED FOOD RESEARCH, VOLUME: 5, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Physicochemical and Microbiological Properties of Hazelnuts from Three Varieties Cultivated in Portugal Full Text
AUTORES: Ferrao, Ana Cristina; Guine, Raquel P. F.; Silva, Marco; Lopes, Arminda; Correia, Paula M. R.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: CROPS, VOLUME: 5, NÚMERO: 4
AUTORES: Ferrao, Ana Cristina; Guine, Raquel P. F.; Silva, Marco; Lopes, Arminda; Correia, Paula M. R.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: CROPS, VOLUME: 5, NÚMERO: 4
3
TÃTULO: Insect flour as milk protein substitute in fermented dairy products
AUTORES: Neves, Vitor; Campos, Lara; Ribeiro, Nuno; Costa, Rui; Correia, Paula; Goncalves, Joao; Henriques, Marta ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 60
AUTORES: Neves, Vitor; Campos, Lara; Ribeiro, Nuno; Costa, Rui; Correia, Paula; Goncalves, Joao; Henriques, Marta ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 60
4
TÃTULO: Chestnut as a culinary ingredient: Analysis of recipes and proposed innovative thematic menu
AUTORES: Florenca, Sofia G.; Correia, Paula M. R.; Lima, Maria Joao; Teixeira Lemos, Edite; Costa, Cristina A.; Guine, Raquel P. F.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 37
AUTORES: Florenca, Sofia G.; Correia, Paula M. R.; Lima, Maria Joao; Teixeira Lemos, Edite; Costa, Cristina A.; Guine, Raquel P. F.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 37
5
TÃTULO: Consumers' Perceptions about Edible Insects' Nutritional Value and Health Effects: Study Involving 14 Countries
AUTORES: Guine, Raquel P. F.; Florenca, Sofia G.; Costa, Cristina A.; Correia, Paula M. R.; Boustani, Nada M.; Matran, Irina; Jaksic, Kresimir; Chuck Hernandez, Cristina; Bartkiene, Elena; Djekic, Ilija; Papageorgiou, Maria; Arias, Leticia G.; Korzeniowska, Malgorzata; Cernelic Bizjak, Masa; Klava, Dace; Ferreira, Vanessa; Damarli, Emel; Ferreira, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 14, NÚMERO: 11
AUTORES: Guine, Raquel P. F.; Florenca, Sofia G.; Costa, Cristina A.; Correia, Paula M. R.; Boustani, Nada M.; Matran, Irina; Jaksic, Kresimir; Chuck Hernandez, Cristina; Bartkiene, Elena; Djekic, Ilija; Papageorgiou, Maria; Arias, Leticia G.; Korzeniowska, Malgorzata; Cernelic Bizjak, Masa; Klava, Dace; Ferreira, Vanessa; Damarli, Emel; Ferreira, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 14, NÚMERO: 11
6
TÃTULO: Information about nutritional aspects of edible insects: Perspectives across different European geographies
AUTORES: Guine, Raquel P. F.; Florenca, Sofia G.; Costa, Cristina A.; Correia, Paula M. R.; Ferreira, Manuela; Cardoso, Ana P.; Campos, Sofia; Anjos, Ofelia; Bartkiene, Elena; Saric, Marijana Matek;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: AIMS AGRICULTURE AND FOOD, VOLUME: 9, NÚMERO: 3
AUTORES: Guine, Raquel P. F.; Florenca, Sofia G.; Costa, Cristina A.; Correia, Paula M. R.; Ferreira, Manuela; Cardoso, Ana P.; Campos, Sofia; Anjos, Ofelia; Bartkiene, Elena; Saric, Marijana Matek;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: AIMS AGRICULTURE AND FOOD, VOLUME: 9, NÚMERO: 3
7
TÃTULO: Edible Insects: Consumption, Perceptions, Culture and Tradition Among Adult Citizens from 14 Countries
AUTORES: Guine, Raquel P. F.; Florenca, Sofia G.; Costa, Cristina A.; Correia, Paula M. R.; Cruz Lopes, Luisa; Esteves, Bruno; Ferreira, Manuela; Fragata, Anabela; Cardoso, Ana P.; Campos, Sofia; Anjos, Ofelia; Boustani, Nada M.; Bartkiene, Elena; Chuck Hernandez, Cristina; Djekic, Ilija; Tarcea, Monica; Saric, Marijana Matek; Kruma, Zanda; Korzeniowska, Malgorzata; Papageorgiou, Maria; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 21
AUTORES: Guine, Raquel P. F.; Florenca, Sofia G.; Costa, Cristina A.; Correia, Paula M. R.; Cruz Lopes, Luisa; Esteves, Bruno; Ferreira, Manuela; Fragata, Anabela; Cardoso, Ana P.; Campos, Sofia; Anjos, Ofelia; Boustani, Nada M.; Bartkiene, Elena; Chuck Hernandez, Cristina; Djekic, Ilija; Tarcea, Monica; Saric, Marijana Matek; Kruma, Zanda; Korzeniowska, Malgorzata; Papageorgiou, Maria; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 21
8
TÃTULO: Validation of the Scale Knowledge and Perceptions about Edible Insects through Structural Equation Modelling
AUTORES: Guiné, RPF; Duarte, J; Chuck Hernández, C; Boustani, NM; Djekic, I; Bartkiene, E; Sarić, MM; Papageorgiou, M; Korzeniowska, M; Combarros Fuertes, P; Černelič Bizjak, M; Martin Hadmas, R; Straumite, E; Damarli, E; Florença, SG; Ferreira, M; Costa, CA; Correia, PMR; Cardoso, AP; Campos, S; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Sustainability (Switzerland), VOLUME: 15, NÚMERO: 4
AUTORES: Guiné, RPF; Duarte, J; Chuck Hernández, C; Boustani, NM; Djekic, I; Bartkiene, E; Sarić, MM; Papageorgiou, M; Korzeniowska, M; Combarros Fuertes, P; Černelič Bizjak, M; Martin Hadmas, R; Straumite, E; Damarli, E; Florença, SG; Ferreira, M; Costa, CA; Correia, PMR; Cardoso, AP; Campos, S; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Sustainability (Switzerland), VOLUME: 15, NÚMERO: 4
9
TÃTULO: A Review of the Use of Chestnut in Traditional and Innovative Food Products
AUTORES: Guiné, RPF ; Costa, C; Florença, SG; Correia, PMR;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Journal of Nuts, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
AUTORES: Guiné, RPF ; Costa, C; Florença, SG; Correia, PMR;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Journal of Nuts, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
INDEXADO EM:
Scopus
Handle


10
TÃTULO: Professional Training in Beekeeping: A Cross-Country Survey to Identify Learning Opportunities
AUTORES: Guiné, RPF; Oliveira, J; Coelho, C; Costa, DT; Correia, P; Correia, HE; Dahle, B; Oddie, M; Raimets, R; Karise, R; Tourino, L; Basile, S; Buonomo, E; Stefanic, I; Costa, CA;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Sustainability (Switzerland), VOLUME: 15, NÚMERO: 11
AUTORES: Guiné, RPF; Oliveira, J; Coelho, C; Costa, DT; Correia, P; Correia, HE; Dahle, B; Oddie, M; Raimets, R; Karise, R; Tourino, L; Basile, S; Buonomo, E; Stefanic, I; Costa, CA;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Sustainability (Switzerland), VOLUME: 15, NÚMERO: 11