Rui Manuel Machado da Costa
AuthID: R-000-FY6
1
TÃTULO:  Dynamic representation of appetitive and aversive stimuli in nucleus accumbens shell D1-and D2-medium spiny neurons
AUTORES: Domingues, Ana Veronica; Carvalho, Tawan T. A.; Martins, Gabriela J.; Correia, Raquel; Coimbra, Barbara; Bastos Goncalves, Ricardo; Wezik, Marcelina; Gaspar, Rita; Pinto, Luisa ; Sousa, Nuno; Costa, Rui M.; Soares Cunha, Carina; Rodrigues, Ana Joao ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: NATURE COMMUNICATIONS, VOLUME: 16, NÚMERO: 1
AUTORES: Domingues, Ana Veronica; Carvalho, Tawan T. A.; Martins, Gabriela J.; Correia, Raquel; Coimbra, Barbara; Bastos Goncalves, Ricardo; Wezik, Marcelina; Gaspar, Rita; Pinto, Luisa ; Sousa, Nuno; Costa, Rui M.; Soares Cunha, Carina; Rodrigues, Ana Joao ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: NATURE COMMUNICATIONS, VOLUME: 16, NÚMERO: 1
INDEXADO EM:  WOS
 WOS  CrossRef
 CrossRef
 WOS
 WOS  CrossRef
 CrossRef2
TÃTULO:  Insect flour as milk protein substitute in fermented dairy products
AUTORES: Neves, Vitor; Campos, Lara; Ribeiro, Nuno; Costa, Rui; Correia, Paula; Goncalves, Joao; Henriques, Marta ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 60
AUTORES: Neves, Vitor; Campos, Lara; Ribeiro, Nuno; Costa, Rui; Correia, Paula; Goncalves, Joao; Henriques, Marta ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 60
3
TÃTULO:  Systematic Physiotherapeutic interventions in the treatment of patients with diabetic foot ulcers: a systematic literature review  Full Text
AUTORES: Medeiros, Sabrina; Rodrigues, Alexandre; Costa, Rui;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PHYSIOTHERAPY, VOLUME: 118
AUTORES: Medeiros, Sabrina; Rodrigues, Alexandre; Costa, Rui;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PHYSIOTHERAPY, VOLUME: 118
INDEXADO EM:  Scopus
 Scopus  WOS
 WOS
 Scopus
 Scopus  WOS
 WOS4
TÃTULO:  Water uptake kinetics in soaking of grass pea
AUTORES: Costa, Rui; Pedroso, Veronica; Madeira, Tiago; Gandara, Joao;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 42
AUTORES: Costa, Rui; Pedroso, Veronica; Madeira, Tiago; Gandara, Joao;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 42
5
TÃTULO:  Ultrafiltration of Fucus vesiculosus Extracts Under Different Operating Conditions
AUTORES: Madeira, Tiago; Marcal, Catarina; Cardoso, Susana M. ; Gando Ferreira, Licinio M.; Costa, Rui;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: WASTE AND BIOMASS VALORIZATION, VOLUME: 13, NÚMERO: 11
AUTORES: Madeira, Tiago; Marcal, Catarina; Cardoso, Susana M. ; Gando Ferreira, Licinio M.; Costa, Rui;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: WASTE AND BIOMASS VALORIZATION, VOLUME: 13, NÚMERO: 11
6
TÃTULO:  Brown Algae Fucus vesiculosus in Pasta: Effects on Textural Quality, Cooking Properties, and Sensorial Traits
AUTORES: Ribeiro, Ana Ramalho; Madeira, Tiago; Botelho, Goreti; Martins, Diana; Ferreira, Ricardo M.; Silva, Artur M. S. ; Cardoso, Susana M. ; Costa, Rui;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 11
AUTORES: Ribeiro, Ana Ramalho; Madeira, Tiago; Botelho, Goreti; Martins, Diana; Ferreira, Ricardo M.; Silva, Artur M. S. ; Cardoso, Susana M. ; Costa, Rui;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 11
7
TÃTULO:  The Influence of Non-Optimal Rearing Conditions and Substrates on the Performance of the Black Soldier Fly (Hermetia illucens)
AUTORES: Ribeiro, Nuno; Costa, Rui; Ameixa, Olga M. C. C.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INSECTS, VOLUME: 13, NÚMERO: 7
AUTORES: Ribeiro, Nuno; Costa, Rui; Ameixa, Olga M. C. C.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INSECTS, VOLUME: 13, NÚMERO: 7
8
TÃTULO:  A Narrative Review of Alternative Protein Sources: Highlights on Meat, Fish, Egg and Dairy Analogues
AUTORES: Lima, Miguel; Costa, Rui; Rodrigues, Ivo; Lameiras, Jorge; Botelho, Goreti;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 14
AUTORES: Lima, Miguel; Costa, Rui; Rodrigues, Ivo; Lameiras, Jorge; Botelho, Goreti;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 14
9
TÃTULO:  Ultrafiltration of Fucus vesiculosus extracts under different operating conditions
AUTORES: Rui Costa; Tiago Madeira; Catarina Marçal; Susana M Cardoso ; Licínio Gando-Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2022
AUTORES: Rui Costa; Tiago Madeira; Catarina Marçal; Susana M Cardoso ; Licínio Gando-Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2022
INDEXADO EM:  CrossRef
 CrossRef
 CrossRef
 CrossRef10
TÃTULO:  Modeling mass transfer in brine salting of chickpea
AUTORES: Costa, R; Gomes, V; Gandara, JFM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: HEAT AND MASS TRANSFER, VOLUME: 57, NÚMERO: 9
AUTORES: Costa, R; Gomes, V; Gandara, JFM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: HEAT AND MASS TRANSFER, VOLUME: 57, NÚMERO: 9
 
 