1
TÍTULO: Edible Films with Protein and Bioactive Compounds from Arthrospira sp.
AUTORES: Valter F R Martins; Fátima Poças; Manuela Pintado; Rui M S C Morais; Alcina M M B Morais;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: The 5th International Electronic Conference on Foods
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TÍTULO: Synergistic Effect of Ultrasound and Osmotic Pretreatment on the Drying Kinetics and Antioxidant Properties of Satkara (Citrus macroptera): A Novel Preservation Strategy
AUTORES: Hossain, Mohammad Afzal; Shaha, Limon Chandra; Romen, Tasnim Islam; Sarkar, Animesh; Biswas, Rahul; Ahmed, Shafi; Islam, Md. Atiqual; Muntasir, Fahim; Patwary, Md. Amjad; Morais, Rui M. S. C.; Morais, Alcina M. M. B.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 13, NÚMERO: 2
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TÍTULO: Biodegradable Films with Polysaccharides, Proteins, and Bioactive Compounds from Lobosphaera sp.: Antioxidant and Antimicrobial Activities
AUTORES: Valter F R Martins; Ana I Lopes; Manuela Machado; Eduardo M Costa; Tânia B Ribeiro; Fátima Poças; Manuela Pintado; Rui M S C Morais; Alcina M M B Morais;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Foods, VOLUME: 14, NÚMERO: 8
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TÍTULO: Recent Highlights in Sustainable Bio-Based Edible Films and Coatings for Fruit and Vegetable Applications
AUTORES: Martins, Valter F. R.; Pintado, Manuela E.; Morais, Rui M. S. C.; Morais, Alcina M. M. B.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 6
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TÍTULO: Comparison among Different Green Extraction Methods of Polyphenolic Compounds from Exhausted Olive Oil Pomace and the Bioactivity of the Extracts
AUTORES: Martins, Valter F. R.; Ribeiro, Tania B.; Lopes, Ana I.; Pintado, Manuela E.; Morais, Rui M. S. C.; Morais, Alcina M. M. B.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 29, NÚMERO: 9
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TÍTULO: Packaging and storage of Porphyridium cruentum: Metallised polyethylene terephthalate/polyethylene (PETmet/PE) versus polyethylene (PE)
AUTORES: Morais, A. M. M. B.; Martins, V. F.; Alves, A. J.; Pocas, F.; Morais, R. M. S. C.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ACTA ALIMENTARIA, VOLUME: 53, NÚMERO: 3
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TÍTULO: A Comparative Study of Drying Technologies for Apple and Ginger Pomace: Kinetic Modeling and Antioxidant Properties
AUTORES: Araujo, Beatriz Z. R.; Martins, Valter F. R.; Pintado, Manuela E.; Morais, Rui M. S. C.; Morais, Alcina M. M. B.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 12, NÚMERO: 10
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TÍTULO: Valorisation of Micro/Nanoencapsulated Bioactive Compounds from Plant Sources for Food Applications Towards Sustainability
AUTORES: Martins, Valter F. R.; Pintado, Manuela E.; Morais, Rui M. S. C.; Morais, Alcina M. M. B.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
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