Susana Isabel Pinto Teixeira Pereira Soares
AuthID: R-000-GWX
You have no permission to see this content: profileOfResearchers/view
Please sign in.1
TÃTULO: Impact of food additives (sodium carbonate and ammonium bicarbonate) on interactions between astringent compounds and an oral cell model Full Text
AUTORES: Jesus, Monica; Bravo, Carlo; Guerreiro, Carlos; Brandao, Elsa ; Ramos, Rui M. ; Mateus, Nuno; de Freitas, Victor ; Soares, Susana;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 467
AUTORES: Jesus, Monica; Bravo, Carlo; Guerreiro, Carlos; Brandao, Elsa ; Ramos, Rui M. ; Mateus, Nuno; de Freitas, Victor ; Soares, Susana;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 467
2
TÃTULO: Unveiling the Immunomodulatory Potential of Phenolic Compounds in Food Allergies Full Text
AUTORES: Simoes, Rodolfo; Ribeiro, Ana Catarina; Dias, Ricardo; Freitas, Victor ; Soares, Susana; Perez Gregorio, Rosa;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 4
AUTORES: Simoes, Rodolfo; Ribeiro, Ana Catarina; Dias, Ricardo; Freitas, Victor ; Soares, Susana; Perez Gregorio, Rosa;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 4
3
TÃTULO: A look upon the adsorption of different astringent agents to oral models: Understanding the contribution of alternative mechanisms in astringency Full Text
AUTORES: Guerreiro, Carlos; Rinaldi, Alessandra; Brandao, Elsa ; de Jesus, Monica; Goncalves, Leonor; Mateus, Nuno; de Freitas, Victor ; Soares, Susana;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 448
AUTORES: Guerreiro, Carlos; Rinaldi, Alessandra; Brandao, Elsa ; de Jesus, Monica; Goncalves, Leonor; Mateus, Nuno; de Freitas, Victor ; Soares, Susana;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 448
4
TÃTULO: Characterization of Polyphenols-Protein Interactions: From Chemistry to Food Technology and Human Nutrition
AUTORES: Catarina Ribeiro; Elisa Brandão ; Carlo Bravo; Ricardo Dias; Victor de Freitas; Susana Soares; Rosa Pérez-Gregorio;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Methods and Protocols in Food Science - Extraction, Characterization, and Functional Assessment of Bioactive Compounds
AUTORES: Catarina Ribeiro; Elisa Brandão ; Carlo Bravo; Ricardo Dias; Victor de Freitas; Susana Soares; Rosa Pérez-Gregorio;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Methods and Protocols in Food Science - Extraction, Characterization, and Functional Assessment of Bioactive Compounds