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Susana Isabel Pinto Teixeira Pereira Soares
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Título Dsc
Results:
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20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 66
1
TÃTULO:
Impact of food additives (sodium carbonate and ammonium bicarbonate) on interactions between astringent compounds and an oral cell model
Full Text
AUTORES:
Jesus, Monica; Bravo, Carlo; Guerreiro, Carlos;
Brandao, Elsa
;
Ramos, Rui M.
;
Mateus, Nuno
;
de Freitas, Victor
;
Soares, Susana
;
PUBLICAÇÃO:
2025
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
467
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Polyphenols as enhancers of emulsifying and antioxidant properties of egg and yeast protein emulsions: Understanding the molecular interactions behind their technological and functional potential
AUTORES:
Ribeiro, Ana Catarina; Bravo, Carlo;
Ramos, Rui Miguel
;
Dias, Ricardo
; Mateus, Nuno; de Freitas, Victor; Perez Gregorio, Rosa;
Soares, Susana
;
PUBLICAÇÃO:
2025
,
FONTE:
FOOD HYDROCOLLOIDS,
VOLUME:
167
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
A look upon the adsorption of different astringent agents to oral models: Understanding the contribution of alternative mechanisms in astringency
Full Text
AUTORES:
Guerreiro, Carlos; Rinaldi, Alessandra;
Brandao, Elsa
; de Jesus, Monica; Goncalves, Leonor; Mateus, Nuno;
de Freitas, Victor
;
Soares, Susana
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
448
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Characterization of Polyphenols-Protein Interactions: From Chemistry to Food Technology and Human Nutrition
AUTORES:
Catarina Ribeiro;
Elisa Brandão
; Carlo Bravo; Ricardo Dias; Victor de Freitas;
Susana Soares
; Rosa Pérez-Gregorio;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
Methods and Protocols in Food Science - Extraction, Characterization, and Functional Assessment of Bioactive Compounds
INDEXADO EM:
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Development of a cell-based quaternary system to unveil the effect of pectic polysaccharides on oral astringency
Full Text
AUTORES:
Brandao, Elsa
; Jesus, Monica; Guerreiro, Carlos; Maricato, Elia;
Coimbra, Manuel A.
;
Mateus, Nuno
;
de Freitas, Victor
;
Soares, Susana
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
CARBOHYDRATE POLYMERS,
VOLUME:
323
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
First Insight into Lignin Valorization as a Promising Biopolymer for the Modulation of the Physicochemical Properties of Port Wine
Full Text
AUTORES:
Pereira, Ana Rita
;
Brandao, Elsa
;
Pinto, Joana
;
de Pinho, Paula Guedes
;
Costa, Carina A. E.
;
Rodrigues, Alirio E.
;
Michelin, Michele
;
Soares, Susana
;
de Freitas, Victor
; Mateus, Nuno;
Oliveira, Joana
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
72,
NÚMERO:
38
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
New Insights into pH-dependent Complex Formation between Lignosulfonates and Anthocyanins: Impact on Color and Oxidative Stability
Full Text
AUTORES:
Pereira, Ana Rita; Bravo, Carlo;
Ramos, Rui Miguel
;
Costa, Carina
;
Rodrigues, Alirio
;
de Freitas, Victor
; Mateus, Nuno; Dias, Ricardo;
Soares, Susana
;
Oliveira, Joana
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
72,
NÚMERO:
48
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Unveiling the Immunomodulatory Potential of Phenolic Compounds in Food Allergies
Full Text
AUTORES:
Simoes, Rodolfo
;
Ribeiro, Ana Catarina
;
Dias, Ricardo
;
Freitas, Victor
;
Soares, Susana
;
Perez Gregorio, Rosa
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
NUTRIENTS,
VOLUME:
16,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
2
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Characterization of the Effect of a Novel Production Technique for 'Not from Concentrate' Pear and Apple Juices on the Composition of Phenolic Compounds
AUTORES:
Teixeira, Jose Carlos
; Ribeiro, Catarina;
Simoes, Rodolfo
; Alegria, Maria Joao;
Mateus, Nuno
;
de Freitas, Victor
;
Perez Gregorio, Rosa
;
Soares, Susana
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
PLANTS-BASEL,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
19
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
3
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Interactions between Beer Compounds and Human Salivary Proteins: Insights toward Astringency and Bitterness Perception
Full Text
AUTORES:
Goncalves, Leonor; Jesus, Monica;
Brandao, Elsa
;
Magalhaes, Paulo
;
Mateus, Nuno
;
Freitas, Victor de
;
Soares, Susana
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
MOLECULES,
VOLUME:
28,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
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:
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