Vasco Augusto Pilão Cadavez
AuthID: R-000-HDG
1
TÃTULO: Pathogens-in-Foods (PIF): An open-access European database of occurrence data of biological hazards in foods
AUTORES: Gonzales Barron, Ursula; Faria, Ana Sofia; Thebault, Anne; Guillier, Laurent; Mendes, Lucas Ribeiro; Silva, Lucas Ribeiro; Messens, Winy; Kooh, Pauline; Cadavez, Vasco;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MICROBIAL RISK ANALYSIS, VOLUME: 29
AUTORES: Gonzales Barron, Ursula; Faria, Ana Sofia; Thebault, Anne; Guillier, Laurent; Mendes, Lucas Ribeiro; Silva, Lucas Ribeiro; Messens, Winy; Kooh, Pauline; Cadavez, Vasco;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MICROBIAL RISK ANALYSIS, VOLUME: 29
2
TÃTULO: A Quantitative Risk Assessment Model for Listeria monocytogenes in Ready-to-Eat Cantaloupe
AUTORES: Guillier, Laurent; Gonzales Barron, Ursula; Pouillot, Regis; Mota, Juliana De Oliveira; Allende, Ana; Kovacevic, Jovana; Guldimann, Claudia; Fazil, Aamir; Al Qadiri, Hamzah; Dong, Qingli; Hasegawa, Akio; Cadavez, Vasco; Sanaa, Moez;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 13
AUTORES: Guillier, Laurent; Gonzales Barron, Ursula; Pouillot, Regis; Mota, Juliana De Oliveira; Allende, Ana; Kovacevic, Jovana; Guldimann, Claudia; Fazil, Aamir; Al Qadiri, Hamzah; Dong, Qingli; Hasegawa, Akio; Cadavez, Vasco; Sanaa, Moez;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 13
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TÃTULO: Biopreservation strategies using bacteriocins to control meat spoilage and foodborne outbreaks
AUTORES: Fernandes, Nathalia; Achemchem, Fouad; Gonzales Barron, Ursula; Cadavez, Vasco;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY, VOLUME: 13, NÚMERO: 4
AUTORES: Fernandes, Nathalia; Achemchem, Fouad; Gonzales Barron, Ursula; Cadavez, Vasco;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY, VOLUME: 13, NÚMERO: 4
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WOS
4
TÃTULO: Meta-Analysis of In Vitro Antimicrobial Capacity of Extracts and Essential Oils of Syzygium aromaticum, Citrus L. and Origanum L.: Contrasting the Results of Different Antimicrobial Susceptibility Methods
AUTORES: Silva, Beatriz Nunes; Bonilla Luque, Olga Maria; Possas, Aricia; Ezzaky, Youssef; Elmoslih, Abdelkhaleq; Teixeira, Jose Antonio; Achemchem, Fouad; Valero, Antonio; Cadavez, Vasco; Gonzales Barron, Ursula;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 6
AUTORES: Silva, Beatriz Nunes; Bonilla Luque, Olga Maria; Possas, Aricia; Ezzaky, Youssef; Elmoslih, Abdelkhaleq; Teixeira, Jose Antonio; Achemchem, Fouad; Valero, Antonio; Cadavez, Vasco; Gonzales Barron, Ursula;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 6
5
TÃTULO: In vitro antimicrobial activity of extracts and essential oils of Cinnamomum, Salvia, and Mentha spp. against foodborne pathogens: A meta-analysis study Full Text
AUTORES: Ezzaky, Youssef; Elmoslih, Abdelkhaleq; Silva, Beatriz Nunes; Bonilla Luque, Olga Maria; Possas, Aricia; Valero, Antonio; Cadavez, Vasco; Gonzales Barron, Ursula; Achemchem, Fouad;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY, VOLUME: 22, NÚMERO: 6
AUTORES: Ezzaky, Youssef; Elmoslih, Abdelkhaleq; Silva, Beatriz Nunes; Bonilla Luque, Olga Maria; Possas, Aricia; Valero, Antonio; Cadavez, Vasco; Gonzales Barron, Ursula; Achemchem, Fouad;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY, VOLUME: 22, NÚMERO: 6
6
TÃTULO: A Critical Review of Risk Assessment Models for <i>Listeria monocytogenes</i> in Dairy Products
AUTORES: Gonzales Barron, Ursula; Cadavez, Vasco; Guillier, Laurent; Sanaa, Moez;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 24
AUTORES: Gonzales Barron, Ursula; Cadavez, Vasco; Guillier, Laurent; Sanaa, Moez;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 24
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WOS
7
TÃTULO: Modelling the kinetics of Staphylococcus aureus in goat's raw milk under different sub-pasteurisation temperatures
AUTORES: Beatriz Silva; Sara Coelho Fernandes; Teixeira, J. A.; Vasco Cadavez; Ursula Gonzales Barron;
PUBLICAÇÃO: 2023
AUTORES: Beatriz Silva; Sara Coelho Fernandes; Teixeira, J. A.; Vasco Cadavez; Ursula Gonzales Barron;
PUBLICAÇÃO: 2023
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Handle
Handle8
TÃTULO: Mild heat treatment and biopreservatives for artisanal raw milk cheeses: reducing microbial spoilage and extending shelf-life through thermisation, plant extracts and lactic acid bacteria
AUTORES: Beatriz Silva; Teixeira, J. A.; Vasco Cadavez; Ursula Gonzales Barron;
PUBLICAÇÃO: 2023
AUTORES: Beatriz Silva; Teixeira, J. A.; Vasco Cadavez; Ursula Gonzales Barron;
PUBLICAÇÃO: 2023
INDEXADO EM:
Handle
Handle9
TÃTULO: Correction: Silva et al. Chemical Profile and Bioactivities of Extracts from Edible Plants Readily Available in Portugal. Foods 2021, 10, 673
AUTORES: Silva, BN; Cadavez, V; Ferreira Santos, P; Alves, MJ; Ferreira, ICFR; Barros, L; Teixeira, JA ; Gonzales Barron, U;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Foods, VOLUME: 11, NÚMERO: 6
AUTORES: Silva, BN; Cadavez, V; Ferreira Santos, P; Alves, MJ; Ferreira, ICFR; Barros, L; Teixeira, JA ; Gonzales Barron, U;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Foods, VOLUME: 11, NÚMERO: 6
10
TÃTULO: MICROBIOLOGICAL QUALITY PROFILE OF GOAT'S RAW MILK CHEESE DURING RIPENING AS AFFECTED BY ITS INTRINSIC PROPERTIES
AUTORES: Faria, AS; Coelho Fernande, S; Santos Rodrigue, G; Fernandes, Â; Barros, L; Cadavez, V; Gonzales Barro, U;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: 12th International Conference on Simulation and Modelling in the Food and Bio-Industry, FOODSIM 2022 in 12th International Conference on Simulation and Modelling in the Food and Bio-Industry, FOODSIM 2022
AUTORES: Faria, AS; Coelho Fernande, S; Santos Rodrigue, G; Fernandes, Â; Barros, L; Cadavez, V; Gonzales Barro, U;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: 12th International Conference on Simulation and Modelling in the Food and Bio-Industry, FOODSIM 2022 in 12th International Conference on Simulation and Modelling in the Food and Bio-Industry, FOODSIM 2022
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