Victor Manuel Carvalho Pinheiro
AuthID: R-000-HGR
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TÃTULO:  Exploring the Potential of Olive By-Products in Bísaro Pig Feed: Effects on the Chemical Compositions and Fatty Acid Profiles of Three Different Muscles
AUTORES: Jessica Paié Ribeiro; Victor Pinheiro; Cristina Guedes; Maria José Gomes; José Teixeira; Ana Leite; Lia Vasconcelos; Alfredo Teixeira; Divanildo Outor Monteiro;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Foods, VOLUME: 14, NÚMERO: 5
AUTORES: Jessica Paié Ribeiro; Victor Pinheiro; Cristina Guedes; Maria José Gomes; José Teixeira; Ana Leite; Lia Vasconcelos; Alfredo Teixeira; Divanildo Outor Monteiro;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Foods, VOLUME: 14, NÚMERO: 5
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TÃTULO:  From Waste to Sustainable Animal Feed: Incorporation of Olive Oil By-Products into the Diet of Bísaro Breed Pigs  Full Text
AUTORES: Paie Ribeiro, Jessica; Pinheiro, Victor; Guedes, Cristina; Gomes, Maria Jose; Teixeira, Jose; Teixeira, Alfredo; Outor Monteiro, Divanildo;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 17, NÚMERO: 7
AUTORES: Paie Ribeiro, Jessica; Pinheiro, Victor; Guedes, Cristina; Gomes, Maria Jose; Teixeira, Jose; Teixeira, Alfredo; Outor Monteiro, Divanildo;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 17, NÚMERO: 7
3
TÃTULO:  Effects of Olive Cake on the Performance, Digestibility, Blood Parameters, and Intestinal Villi of Bísaro Pigs  Full Text
AUTORES: Paie Ribeiro, Jessica; Outor Monteiro, Divanildo; Guedes, Cristina; Gomes, Maria Jose; Teixeira, Jose; Teixeira, Alfredo; Pinheiro, Victor;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 15, NÚMERO: 8
AUTORES: Paie Ribeiro, Jessica; Outor Monteiro, Divanildo; Guedes, Cristina; Gomes, Maria Jose; Teixeira, Jose; Teixeira, Alfredo; Pinheiro, Victor;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 15, NÚMERO: 8
4
TÃTULO:  From Waste to Resource: Compositional Analysis of Olive Cake's Fatty Acids, Nutrients and Antinutrients
AUTORES: Paie Ribeiro, Jessica; Baptista, Filipa; Teixeira, Jose; Guedes, Cristina; Gomes, Maria Jose; Teixeira, Alfredo ; Barros, Ana Novo ; Pinheiro, Victor; Outor Monteiro, Divanildo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 13
AUTORES: Paie Ribeiro, Jessica; Baptista, Filipa; Teixeira, Jose; Guedes, Cristina; Gomes, Maria Jose; Teixeira, Alfredo ; Barros, Ana Novo ; Pinheiro, Victor; Outor Monteiro, Divanildo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 13
5
TÃTULO:  Effect of housing systems on behaviour and growth performance in fattening rabbits
AUTORES: Pinheiro, Victor; Silva, Severiano; Mourao, Jose Luis; Teixeira, Jose; Monteiro, Divanildo Outor;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF ANIMAL BEHAVIOUR AND BIOMETEOROLOGY, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
AUTORES: Pinheiro, Victor; Silva, Severiano; Mourao, Jose Luis; Teixeira, Jose; Monteiro, Divanildo Outor;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF ANIMAL BEHAVIOUR AND BIOMETEOROLOGY, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
6
TÃTULO:  Utilizing Olive By-Products in the Diet of Bísaro Pigs: Enhancing the Value of the Breed's Dry-Cured Products
AUTORES: Ana Leite; Lia Vasconcelos; Sergio Lopez; Divanildo Outor Monteiro; Vitor Pinheiro; Sandra Rodrigues ; Alfredo Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2024
AUTORES: Ana Leite; Lia Vasconcelos; Sergio Lopez; Divanildo Outor Monteiro; Vitor Pinheiro; Sandra Rodrigues ; Alfredo Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2024
7
TÃTULO:  Incorporating Olive By-Products in Bísaro Pig Diets: Effect on Dry-Cured Product Quality
AUTORES: Leite, Ana; Vasconcelos, Lia; Lopez, Sergio; Outor Monteiro, Divanildo; Pinheiro, Victor; Rodrigues, Sandra ; Teixeira, Alfredo ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 16
AUTORES: Leite, Ana; Vasconcelos, Lia; Lopez, Sergio; Outor Monteiro, Divanildo; Pinheiro, Victor; Rodrigues, Sandra ; Teixeira, Alfredo ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 16
8
TÃTULO:  In Vivo Study of the Effect of Sugarcane Bagasse Lignin Supplementation on Broiler Chicken Diet as a Step to Validate the Established Chicken Gastrointestinal Tract In Vitro Model  Full Text
AUTORES: de Carvalho, Nelson Mota; Souza, Carla Giselly de; Costa, Celia Maria; Castro, Claudia; Fangueiro, Joana F.; Horta, Bruno; Outor Monteiro, Divanildo; Teixeira, Jose; Mourao, Jose Luis; Pinheiro, Victor; Amaro, Ana L.; Costa, Patricia Santos; Oliveira, Catarina S. S.; Pintado, Manuela Estevez ; Oliveira, Diana Luazi; Madureira, Ana Raquel ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 16, NÚMERO: 20
AUTORES: de Carvalho, Nelson Mota; Souza, Carla Giselly de; Costa, Celia Maria; Castro, Claudia; Fangueiro, Joana F.; Horta, Bruno; Outor Monteiro, Divanildo; Teixeira, Jose; Mourao, Jose Luis; Pinheiro, Victor; Amaro, Ana L.; Costa, Patricia Santos; Oliveira, Catarina S. S.; Pintado, Manuela Estevez ; Oliveira, Diana Luazi; Madureira, Ana Raquel ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 16, NÚMERO: 20
9
TÃTULO:  Rabbit nutrition and feeding
AUTORES: Victor Pinheiro; Thierry Gidenne;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Veterinary Care of Farm Rabbits: A Complete Practice Guide to Rabbit Medicine and Production
AUTORES: Victor Pinheiro; Thierry Gidenne;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Veterinary Care of Farm Rabbits: A Complete Practice Guide to Rabbit Medicine and Production
INDEXADO EM:  Scopus
 Scopus
 Scopus
 Scopus10
TÃTULO:  Exploring the Variability in Phenolic Compounds and Antioxidant Capacity in Olive Oil By-Products: A Path to Sustainable Valorization
AUTORES: Paie Ribeiro, Jessica; Baptista, Filipa; Gomes, Maria Jose; Teixeira, Alfredo; Pinheiro, Victor; Outor Monteiro, Divanildo; Barros, Ana Novo ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
AUTORES: Paie Ribeiro, Jessica; Baptista, Filipa; Gomes, Maria Jose; Teixeira, Alfredo; Pinheiro, Victor; Outor Monteiro, Divanildo; Barros, Ana Novo ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
 
  
  
 