1
TÍTULO: Key Factors Driving Portuguese Individuals to Use Food Supplements-Findings from a Cross-Sectional Study
AUTORES: Campos, Maria Joao; Garbacz, Agnieszka; Czlapka Klapinska, Natalia; Czlapka Matyasik, Magdalena; Pena, Angelina;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Biomonitoring Pilot Surveys of Zearalenone in Breastmilk and the Urine of Children in Central Portugal  Full Text
AUTORES: Sofia Duarte; Inês Duarte; Myrella Duarte; Ana Paiva; Ricardo Cabeças; Liliana G Silva; André P T Pereira; Celeste Lino; Angelina Pena;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Toxins, VOLUME: 17, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Development of functional muffins enriched with lemon by-products as sources of Bioactive compounds
AUTORES: Ana Rita Soares Mateus; Angelina Pena; Ana Sanches Silva;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Food Chemistry Advances, VOLUME: 7
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Impact of Cooking Procedures on Coccidiostats in Poultry Muscle
AUTORES: Martins, Rui R.; Pereira, Andre M. P. T.; Silva, Liliana J. G.; Duarte, Sofia C.; Freitas, Andreia; Pena, Angelina;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: ANTIBIOTICS-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Entomophagy: Nutritional Value, Benefits, Regulation and Food Safety
AUTORES: Pinheiro, Noelia A.; Silva, Liliana J. G.; Pena, Angelina; Pereira, Andre M. P. T.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Exploring the Lifestyle and Dietary Patterns of Food Supplement and Non-Food Supplement Users: A Cross-Sectional Study in the Portuguese Population  Full Text
AUTORES: Campos, Maria Joao; Garbacz, Agnieszka; Czlapka Klapinska, Natalia; Czlapka Matyasik, Magdalena; Pena, Angelina;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 17, NÚMERO: 17
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Unveiling the potential of bioactive compounds in vegetable and fruit by-products: Exploring phytochemical properties, health benefits, and industrial
AUTORES: Mateus, Ana Rita Soares; Pena, Angelina; Sanches Silva, Ana;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CURRENT OPINION IN GREEN AND SUSTAINABLE CHEMISTRY, VOLUME: 48
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Citrus by-products: A dual assessment of antioxidant properties and food contaminants towards circular economy  Full Text
AUTORES: Mateus, Ana Rita Soares; Marino Cortegoso, Sandra; Barros, Silvia Cruz; Sendon, Raquel; Barbosa, Letricia; Pena, Angelina; Sanches Silva, Ana;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 95
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Non-Steroidal Anti-Inflammatory Drugs in the Aquatic Environment and Bivalves: The State of the Art
AUTORES: Pires, Pedro; Pereira, Andre M. P. T.; Pena, Angelina; Silva, Liliana J. G.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TOXICS, VOLUME: 12, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Food Supplements and Their Use in Elderly Subjects-Challenges and Risks in Selected Health Issues: A Narrative Review
AUTORES: Campos, Maria Joao; Czlapka Matyasik, Magdalena; Pena, Angelina;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 16
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
Página 1 de 8. Total de resultados: 76.