2
TÍTULO: Cellulose trays with PLA-based liners as single-used food packaging: Characterisation, performance and migration
AUTORES: Furet, Amaury; Singh, Srishti; Gardrat, Christian; Alembik, Lena; Jaouannet, Ronan; Pocas, Fatima; Coma, Veronique;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD PACKAGING AND SHELF LIFE, VOLUME: 45
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Company views of consumers regarding sustainable packaging
AUTORES: Herbes, Carsten; Mielinger, Ellen; Krauter, Victoria; Arranz, Elena; Hurtado, Rosa Maria Camara; Marcos, Begonya; Pocas, Fatima; de Maya, Salvador Ruiz; Weinrich, Ramona;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SUSTAINABLE PRODUCTION AND CONSUMPTION, VOLUME: 52
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: Performance of Bacterial Nanocellulose Packaging Film Functionalised in Situ with Zinc Oxide: Migration Onto Chicken Skin and Antimicrobial Activity
AUTORES: Francisco A.G Soares Silva; Teresa Bento de Carvalho; Fernando Dourado; Miguel Gama; Paula Teixeira; Fátima Poças;
PUBLICAÇÃO: 2023
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Boas práticas no fabrico de papel e cartão para contacto alimentar
AUTORES: Fátima Poças; Maria d C Selbourne;
PUBLICAÇÃO: 2008
INDEXADO EM: Handle
6
TÍTULO: Legislação e Regulamentação
AUTORES: Maria d C Selbourne; Maria d F Poças;
PUBLICAÇÃO: 2008
INDEXADO EM: Handle
7
TÍTULO: Materiais em contacto com alimentos
AUTORES: Maria d C Selbourne; Maria d F Poças;
PUBLICAÇÃO: 2008
INDEXADO EM: Handle
8
TÍTULO: Embalagens activas e inteligentes: promessas à vista
AUTORES: Fátima Poças; Telma Delgado;
PUBLICAÇÃO: 2008
INDEXADO EM: Handle
9
TÍTULO: Exposure assessment of chemicals from packaging materials in foods: a review
AUTORES: Maria D de Fatima Pocas; Timothy Hogg ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 18, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: WOS
10
TÍTULO: Influência da Embalagem na Qualidade e Preservação do Alimento
AUTORES: Maria d C Selbourne; Maria d F Poças;
PUBLICAÇÃO: 2000
INDEXADO EM: Handle
Página 1 de 2. Total de resultados: 11.