Bibiana B. Nerli
AuthID: R-006-TZ7
1
TÃTULO: Enzymatic soy protein hydrolysis: A tool for biofunctional food ingredient production
AUTORES: Ezequiel R Coscueta; Debora A Campos; Hugo Osorio; Bibiana B Nerli; Manuela Pintado ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD CHEMISTRY-X, VOLUME: 1
AUTORES: Ezequiel R Coscueta; Debora A Campos; Hugo Osorio; Bibiana B Nerli; Manuela Pintado ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD CHEMISTRY-X, VOLUME: 1
2
TÃTULO: Continuous method to determine the trypsin inhibitor activity in soybean flour Full Text
AUTORES: Ezequiel R Coscueta; Manuela E Pintado ; Guillermo A Pico; Gaston Knobel; Carlos E Boschetti; Luciana P Pellegrini Malpiedi; Bibiana B Nerli;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 214
AUTORES: Ezequiel R Coscueta; Manuela E Pintado ; Guillermo A Pico; Gaston Knobel; Carlos E Boschetti; Luciana P Pellegrini Malpiedi; Bibiana B Nerli;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 214
3
TÃTULO: Liquid-liquid equilibrium of the Ucon 50-HB5100/sodium citrate aqueous two-phase systems Full Text
AUTORES: Gisela Tubio; Bibiana B Nerli; Guillermo A Pico; Armando Venancio ; Jose Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: SEPARATION AND PURIFICATION TECHNOLOGY, VOLUME: 65, NÚMERO: 1
AUTORES: Gisela Tubio; Bibiana B Nerli; Guillermo A Pico; Armando Venancio ; Jose Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: SEPARATION AND PURIFICATION TECHNOLOGY, VOLUME: 65, NÚMERO: 1