1
TÍTULO: Enzymatic soy protein hydrolysis: A tool for biofunctional food ingredient production
AUTORES: Ezequiel R Coscueta; Debora A Campos; Hugo Osorio; Bibiana B Nerli; Manuela Pintado ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD CHEMISTRY-X, VOLUME: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 27
2
TÍTULO: Continuous method to determine the trypsin inhibitor activity in soybean flour  Full Text
AUTORES: Ezequiel R Coscueta; Manuela E Pintado ; Guillermo A Pico; Gaston Knobel; Carlos E Boschetti; Luciana P Pellegrini Malpiedi; Bibiana B Nerli;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 214
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Liquid-liquid equilibrium of the Ucon 50-HB5100/sodium citrate aqueous two-phase systems  Full Text
AUTORES: Gisela Tubio; Bibiana B Nerli; Guillermo A Pico; Armando Venancio ; Jose Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: SEPARATION AND PURIFICATION TECHNOLOGY, VOLUME: 65, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef