Giuseppe Versini
AuthID: R-007-1BZ
1
TÃTULO: The Effect of Bacterial Strain and Aging on the Secondary Volatile Metabolites Produced during Malolactic Fermentation of Tannat Red Wine Full Text
AUTORES: Eduardo Boido; Karina Medina; Laura Farina; Francisco Carrau; Giuseppe Versini; Eduardo Dellacassa;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 57, NÚMERO: 14
AUTORES: Eduardo Boido; Karina Medina; Laura Farina; Francisco Carrau; Giuseppe Versini; Eduardo Dellacassa;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 57, NÚMERO: 14
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
CrossRef2
TÃTULO: Terpene Compounds as Possible Precursors of 1,8-Cineole in Red Grapes and Wines Full Text
AUTORES: Laura Fariña; Eduardo Boido; Francisco Carrau; Giuseppe Versini; Eduardo Dellacassa;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: J. Agric. Food Chem. - Journal of Agricultural and Food Chemistry, VOLUME: 53, NÚMERO: 5
AUTORES: Laura Fariña; Eduardo Boido; Francisco Carrau; Giuseppe Versini; Eduardo Dellacassa;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: J. Agric. Food Chem. - Journal of Agricultural and Food Chemistry, VOLUME: 53, NÚMERO: 5
INDEXADO EM:
CrossRef
CrossRef