Héctor Braulio Morales Valle
AuthID: R-000-QW4
1
TÃTULO: A Review of Mycotoxins in Food and Feed Products in Portugal and Estimation of Probable Daily Intakes Full Text
AUTORES: Luis Abrunhosa ; Hector Morales; Celia Soares; Thalita Calado; Ana Sofia Vila Cha; Martinha Pereira; Armando Venancio ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION, VOLUME: 56, NÚMERO: 2
AUTORES: Luis Abrunhosa ; Hector Morales; Celia Soares; Thalita Calado; Ana Sofia Vila Cha; Martinha Pereira; Armando Venancio ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION, VOLUME: 56, NÚMERO: 2
2
TÃTULO: The fate of deoxynivalenol and ochratoxin A during the breadmaking process, effects of sourdough use and bran content Full Text
AUTORES: Vidal, A; Marin, S; Morales, H; Ramos, AJ; Sanchis, V;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 68
AUTORES: Vidal, A; Marin, S; Morales, H; Ramos, AJ; Sanchis, V;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 68
3
TÃTULO: Influence of post-harvest technologies applied during cold storage of apples in Penicillium expansum growth and patulin accumulation: A review Full Text
AUTORES: Hector Morales; Sonia Marin; Antonio J Ramos; Vicente Sanchis;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 21, NÚMERO: 7
AUTORES: Hector Morales; Sonia Marin; Antonio J Ramos; Vicente Sanchis;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 21, NÚMERO: 7
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4
TÃTULO: Microextraction and Gas Chromatography/Mass Spectrometry for improved analysis of geosmin and other fungal “off” volatiles in grape juice Full Text
AUTORES: Morales-Valle, H; L.C Silva; R.R.M Paterson; J.M Oliveira; Venâncio, A ; Lima, N ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: Journal of Microbiological Methods, VOLUME: 83, NÚMERO: 1
AUTORES: Morales-Valle, H; L.C Silva; R.R.M Paterson; J.M Oliveira; Venâncio, A ; Lima, N ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: Journal of Microbiological Methods, VOLUME: 83, NÚMERO: 1
5
TÃTULO: Inoculum size and intraspecific interactions affects Penicillium expansum growth and patulin accumulation in apples Full Text
AUTORES: Hector Morales; Vicente Sanchis; Joan Coromines; Antonio J Ramos; Sonia Marin;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 25, NÚMERO: 2
AUTORES: Hector Morales; Vicente Sanchis; Joan Coromines; Antonio J Ramos; Sonia Marin;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 25, NÚMERO: 2
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6
TÃTULO: Effect of biocontrol agents Candida sake and Pantoea agglomerans on Penicillium expansum growth and patulin accumulation in apples Full Text
AUTORES: Hector MoraleS; Vicente Sanchis; Josep Usall; Antonio J Ramos; Sonia Marin;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 122, NÚMERO: 1-2
AUTORES: Hector MoraleS; Vicente Sanchis; Josep Usall; Antonio J Ramos; Sonia Marin;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 122, NÚMERO: 1-2
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7
TÃTULO: Ecophysiological characterization of Penicillium expansum population in lleida (Spain) Full Text
AUTORES: Hector Morales; Sonia Marin; Laura Obea; Belen Patino; Miriam Domenech; Antonio J Ramos; Vicente Sanchis;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 122, NÚMERO: 3
AUTORES: Hector Morales; Sonia Marin; Laura Obea; Belen Patino; Miriam Domenech; Antonio J Ramos; Vicente Sanchis;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 122, NÚMERO: 3
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8
TÃTULO: Effects of apple and pear varieties and pH on patulin accumulation by Penicillium expansum Full Text
AUTORES: Hector Morales; German Barros; Sonia Marin; Sofia Chulze; Antonio J Ramos; Vicente Sanchis;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 88, NÚMERO: 15
AUTORES: Hector Morales; German Barros; Sonia Marin; Sofia Chulze; Antonio J Ramos; Vicente Sanchis;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 88, NÚMERO: 15
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9
TÃTULO: Effect of biocontrol agents Candida sake and Pantoea agglomerans on Penicillium expansum growth and patulin accumulation in apples Full Text
AUTORES: MORALES, H;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: International Journal of Food Microbiology, VOLUME: 122, NÚMERO: 1-2
AUTORES: MORALES, H;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: International Journal of Food Microbiology, VOLUME: 122, NÚMERO: 1-2
10
TÃTULO: Patulin accumulation in apples by Penicillium expansum during postharvest stages Full Text
AUTORES: Morales, H; Marin, S; Rovira, A; Ramos, AJ; Sanchis, V;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 44, NÚMERO: 1
AUTORES: Morales, H; Marin, S; Rovira, A; Ramos, AJ; Sanchis, V;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 44, NÚMERO: 1
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