1
TÍTULO: Development of novel functional thickened drinks enriched with vitamin D3 for the older adult population - behaviour under dynamic in vitro digestion  Full Text
AUTORES: Fernandes, Jean Michel; Vieira, Jorge M.; Gonsalves, Raquel F. S.; Martins, Joana T.; Vicente, Antonio A. ; Pinheiro, Ana C.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 158
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Development of 3D-printed foods incorporating riboflavin-loaded whey protein isolate nanostructures: characterization and in vitro digestion
AUTORES: Araujo, Joao F.; Fernandes, Jean Michel; Madalena, Daniel; Goncalves, Raquel F. S.; Vieira, Jorge M.; Martins, Joana T.; Vicente, Antonio A. ; Pinheiro, Ana C.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 16, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Design and Usability Assessment of Multimodal Augmented Reality System for Gait Training
AUTORES: Pinheiro, Cristiana; Figueiredo, Joana; Pereira, Tania ; Santos, Cristina P. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 6th Iberian Robotics Conference (Robot) in ROBOT 2023: SIXTH IBERIAN ROBOTICS CONFERENCE, VOL 2, VOLUME: 978
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
4
TÍTULO: Correlation of Spatiotemporal and EMG Measures with Lower Extremity Fugl-Meyer Assessment Score in Post-Stroke Walking
AUTORES: Pinheiro, Cristiana; Abreu, Luis; Figueiredo, Joana; Santos, Cristina P. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 6th Iberian Robotics Conference (Robot) in ROBOT 2023: SIXTH IBERIAN ROBOTICS CONFERENCE, VOL 2, VOLUME: 978
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5
TÍTULO: Combining Virtual Reality with a Biomechanical Model to Improve Parkinson's Movement: Solution Proposal and Reference Learning Data
AUTORES: Henriques, Ana; Pinheiro, Cristiana; Santos, Cristina P. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 32nd ACM Conference on User Modeling, Adaptation and Personalization (ACM UMAP) in ADJUNCT PROCEEDINGS OF THE 32ND ACM CONFERENCE ON USER MODELING, ADAPTATION AND PERSONALIZATION, UMAP 2024
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7
TÍTULO: Incorporation of Solid Lipid Nanoparticles into Stirred Yogurt: Effects in Physicochemical and Rheological Properties during Shelf-Life
AUTORES: Goncalves, Raquel F. S.; Rodrigues, Rui; Vicente, Antonio A. ; Pinheiro, Ana C. C.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: NANOMATERIALS, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS
9
TÍTULO: Virtual reality tools for post-stroke balance rehabilitation: a review and a solution proposal
AUTORES: Rito, D; Pinheiro, C; Figueiredo, J; Santos, CP;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: IEEE International Conference on Autonomous Robot Systems and Competitions (ICARSC) in 2021 IEEE INTERNATIONAL CONFERENCE ON AUTONOMOUS ROBOT SYSTEMS AND COMPETITIONS (ICARSC)
INDEXADO EM: Scopus WOS
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TÍTULO: Lipid-based nanostructures as a strategy to enhance curcumin bioaccessibility: Behavior under digestion and cytotoxicity assessment  Full Text
AUTORES: Goncalves, RFS; Martins, JT; Abrunhosa, L; Baixinho, J; Matias, AA; Vicente, AA ; Pinheiro, AC;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 143
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