Mahesh Chandra
AuthID: R-000-XEZ
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TÃTULO: Growth and volatile phenol production by Brettanomyces bruxellensis in different grapevine varieties during fermentation and in finished wine
AUTORES: Chandra, M; Madeira, I; Coutinho, AR; Albergaria, H; Malfeito Ferreira, M ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: European Food Research and Technology, VOLUME: 242, NÚMERO: 4
AUTORES: Chandra, M; Madeira, I; Coutinho, AR; Albergaria, H; Malfeito Ferreira, M ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: European Food Research and Technology, VOLUME: 242, NÚMERO: 4
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TÃTULO: A Response Surface Methodology study on the role of factors affecting growth and volatile phenol production by Brettanomyces bruxellensis ISA 2211 in wine Full Text
AUTORES: Chandra, M; Barata, A; Ferreira Dias, S; Malfeito Ferreira, M; Loureiro, V;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 42
AUTORES: Chandra, M; Barata, A; Ferreira Dias, S; Malfeito Ferreira, M; Loureiro, V;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 42