Cristina Maria Ribeiro Rocha Soares Vicente
AuthID: R-000-40J
1
TÃTULO: Improving formulation of innovative edible insect-based crispbread containing Tenebrio molitor or Acheta domesticus through sensory profiling and liking
AUTORES: Rocha, C; Ribeiro, JC; Barbosa, B; Lima, RC; Osimani, A; Aquilanti, L; Cesaro, C; Costa, AIA; Roos, N; Luís Miguel Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Journal of Insects as Food and Feed
AUTORES: Rocha, C; Ribeiro, JC; Barbosa, B; Lima, RC; Osimani, A; Aquilanti, L; Cesaro, C; Costa, AIA; Roos, N; Luís Miguel Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Journal of Insects as Food and Feed
INDEXADO EM:
Scopus

2
TÃTULO: Postharvest Quality Improvement of Tomato (Solanum lycopersicum L.) Fruit Using a Nanomultilayer Coating Containing Aloe vera
AUTORES: María Flores López; Jorge Vieira; Cristina R Rocha; José Lagarón; Miguel Cerqueira; Diana Jasso de Rodríguez; António Vicente;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Foods, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
AUTORES: María Flores López; Jorge Vieira; Cristina R Rocha; José Lagarón; Miguel Cerqueira; Diana Jasso de Rodríguez; António Vicente;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Foods, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
INDEXADO EM:
Scopus

3
TÃTULO: Postharvest Quality Improvement of Tomato (Solanum lycopersicum L.) Fruit Using a Nanomultilayer Coating Containing Aloe vera
AUTORES: Flores Lopez, Maria L.; Vieira, Jorge M.; Rocha, Cristina M. R.; Lagaron, Jose M.; Cerqueira, Miguel A.; Jasso de Rodriguez, Diana; Vicente, Antonio A.; Cruz Romero, Malco;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
AUTORES: Flores Lopez, Maria L.; Vieira, Jorge M.; Rocha, Cristina M. R.; Lagaron, Jose M.; Cerqueira, Miguel A.; Jasso de Rodriguez, Diana; Vicente, Antonio A.; Cruz Romero, Malco;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
INDEXADO EM:
WOS

4
TÃTULO: Tuning the extraction methodology targeting protein-enriched fractions from red algae
AUTORES: Nunes, Rafaela; Ferreira Santos, Pedro; Moreira, Catarina; Teixeira, Jose A.; Rocha, Cristina M. R.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FUTURE FOODS, VOLUME: 9
AUTORES: Nunes, Rafaela; Ferreira Santos, Pedro; Moreira, Catarina; Teixeira, Jose A.; Rocha, Cristina M. R.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FUTURE FOODS, VOLUME: 9
5
TÃTULO: Life cycle assessment and cost analysis of innovative agar extraction technologies from red seaweeds
AUTORES: Pereira, Sara G.; Martins, Antonio A.; Mata, Teresa M.; Pereira, Ricardo N.; Teixeira, Jose A.; Rocha, Cristina M. R.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: BIORESOURCE TECHNOLOGY, VOLUME: 414
AUTORES: Pereira, Sara G.; Martins, Antonio A.; Mata, Teresa M.; Pereira, Ricardo N.; Teixeira, Jose A.; Rocha, Cristina M. R.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: BIORESOURCE TECHNOLOGY, VOLUME: 414
6
TÃTULO: Enzymatic approach for the extraction of bioactive fractions from red, green and brown seaweeds Full Text
AUTORES: Teixeira Guedes, Catarina; Gomes Dias, Joana S.; Cunha, Sara A.; Pintado, Manuela E.; Pereira, Ricardo N.; Teixeira, Jose A.; Rocha, Cristina M. R.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 138
AUTORES: Teixeira Guedes, Catarina; Gomes Dias, Joana S.; Cunha, Sara A.; Pintado, Manuela E.; Pereira, Ricardo N.; Teixeira, Jose A.; Rocha, Cristina M. R.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 138
7
TÃTULO: Innovative processing technology in agar recovery: Combination of subcritical water extraction and moderate electric fields Full Text
AUTORES: Pereira, SG; Gomes Dias, JS; Pereira, RN; Teixeira, JA; Rocha, CMR;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Innovative Food Science and Emerging Technologies, VOLUME: 84
AUTORES: Pereira, SG; Gomes Dias, JS; Pereira, RN; Teixeira, JA; Rocha, CMR;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Innovative Food Science and Emerging Technologies, VOLUME: 84
8
TÃTULO: Accumulation of Proline in Plants under Contaminated Soils-Are We on the Same Page?
AUTORES: Spormann, Sofia; Nadais, Pedro; Sousa, Filipa; Pinto, Mafalda; Martins, Maria; Sousa, Bruno; Fidalgo, Fernanda ; Soares, Cristiano;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
AUTORES: Spormann, Sofia; Nadais, Pedro; Sousa, Filipa; Pinto, Mafalda; Martins, Maria; Sousa, Bruno; Fidalgo, Fernanda ; Soares, Cristiano;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
9
TÃTULO: Ohmic heating-based extraction of biocompounds from cocoa bean shell Full Text
AUTORES: Marta Sánchez; Pedro Ferreira Santos; Joana Gomes Dias; Cláudia Botelho; Amanda Laca; Cristina R Rocha;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Food Bioscience, VOLUME: 54
AUTORES: Marta Sánchez; Pedro Ferreira Santos; Joana Gomes Dias; Cláudia Botelho; Amanda Laca; Cristina R Rocha;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Food Bioscience, VOLUME: 54
10
TÃTULO: Evolving biofilm inhibition and eradication in clinical settings through plant-based antibiofilm agents Full Text
AUTORES: Silva, Eduarda; Teixeira, Jose A.; Pereira, Maria Olivia; Rocha, Cristina M. R.; Sousa, Ana Margarida;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PHYTOMEDICINE, VOLUME: 119
AUTORES: Silva, Eduarda; Teixeira, Jose A.; Pereira, Maria Olivia; Rocha, Cristina M. R.; Sousa, Ana Margarida;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PHYTOMEDICINE, VOLUME: 119