Diana Cláudia Gouveia Alves Pinto
AuthID: R-000-479
1
TÃTULO: Children and Youth Participation in Digital Environment: A Systematic Literature Review
AUTORES: Conceição Costa; Sara Pereira; Daniel Brandão ; Diana Pinto; Carolina Jardim;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Springer Series in Design and Innovation, VOLUME: 50
AUTORES: Conceição Costa; Sara Pereira; Daniel Brandão ; Diana Pinto; Carolina Jardim;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Springer Series in Design and Innovation, VOLUME: 50
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TÃTULO: 1,3,5-Triazine: A Promising Molecular Scaffold for Novel Agents for the Treatment of Alzheimer's Disease Full Text
AUTORES: Silva, Carlos F. M.; Guerrinha, Ana P. D. de M. S.; Carvalho, Sofia; Pinto, Diana C. G. A.; Silva, Artur M. S.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 26, NÚMERO: 3
AUTORES: Silva, Carlos F. M.; Guerrinha, Ana P. D. de M. S.; Carvalho, Sofia; Pinto, Diana C. G. A.; Silva, Artur M. S.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 26, NÚMERO: 3
3
TÃTULO: Antiaging Potential of Lipophilic Extracts of Caulerpa prolifera Full Text
AUTORES: Rosa, Goncalo P.; Barreto, Maria Carmo; Seca, Ana M. L.; Pinto, Diana C. G. A.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MARINE DRUGS, VOLUME: 23, NÚMERO: 2
AUTORES: Rosa, Goncalo P.; Barreto, Maria Carmo; Seca, Ana M. L.; Pinto, Diana C. G. A.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MARINE DRUGS, VOLUME: 23, NÚMERO: 2
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TÃTULO: Efficient extraction and purification of mycosporines-like amino acids (MAAs) following a multiproduct biorefinery approach Full Text
AUTORES: Vaz, Barbara M. C.; Leite, Maria Sofia C. T. S.; Contieri, Leticia S.; Mesquita, Leonardo M. de Souza; Conde, Alexandra; Oliveira, Joana P.; Pinto, Diana C. G. A.; Ventura, Sonia P. M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SEPARATION AND PURIFICATION TECHNOLOGY, VOLUME: 363
AUTORES: Vaz, Barbara M. C.; Leite, Maria Sofia C. T. S.; Contieri, Leticia S.; Mesquita, Leonardo M. de Souza; Conde, Alexandra; Oliveira, Joana P.; Pinto, Diana C. G. A.; Ventura, Sonia P. M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SEPARATION AND PURIFICATION TECHNOLOGY, VOLUME: 363
5
TÃTULO: Transparent nature-based luminescent solar concentrator with NIR emission and integrated thermal sensing Full Text
AUTORES: Correia, Sandra F. H.; Falcao, Bruno P.; Figueiredo, Goncalo; Vaz, Barbara M. C.; Contieri, Leticia S.; Mesquita, Leonardo M. de Souza; Almeida, Juliana; Fradinho, Joana C.; Pinto, Diana C. G. A.; Fu, Lianshe; Andre, Paulo S.; Ventura, Sonia P. M.; Ferreira, Rute A. S.; Sencadas, Vitor;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF MATERIALS CHEMISTRY A, VOLUME: 13, NÚMERO: 16
AUTORES: Correia, Sandra F. H.; Falcao, Bruno P.; Figueiredo, Goncalo; Vaz, Barbara M. C.; Contieri, Leticia S.; Mesquita, Leonardo M. de Souza; Almeida, Juliana; Fradinho, Joana C.; Pinto, Diana C. G. A.; Fu, Lianshe; Andre, Paulo S.; Ventura, Sonia P. M.; Ferreira, Rute A. S.; Sencadas, Vitor;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF MATERIALS CHEMISTRY A, VOLUME: 13, NÚMERO: 16
6
TÃTULO: Determination of Hydroxamic Acids’ Acidity Constants in Water by NMR Full Text
AUTORES: Ricardo L S Santos; Andre Leesment; Célia P G Amorim; Ivo Leito; Clara F Magalhães; Diana G A Pinto;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Journal of Solution Chemistry
AUTORES: Ricardo L S Santos; Andre Leesment; Célia P G Amorim; Ivo Leito; Clara F Magalhães; Diana G A Pinto;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Journal of Solution Chemistry
7
TÃTULO: Comparative analysis of antioxidant and fatty acid composition in avocado (Persea americana Mill.) fruits: Exploring regional and commercial varieties Full Text
AUTORES: David Gonçalves; Carla S Gouveia; Maria Ferreira; José T Ganança; Diana G Pinto; Miguel A Pinheiro de Carvalho;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food Chemistry, VOLUME: 442
AUTORES: David Gonçalves; Carla S Gouveia; Maria Ferreira; José T Ganança; Diana G Pinto; Miguel A Pinheiro de Carvalho;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food Chemistry, VOLUME: 442
8
TÃTULO: Comparative analysis of antioxidant and fatty acid composition in avocado (Persea americana Mill.) fruits: Exploring regional and commercial varieties Full Text
AUTORES: Goncalves, David; Gouveia, Carla S. S.; Ferreira, Maria J.; Gananca, Jose F. T. .; Pinto, Diana C. G.; de Carvalho, Miguel A. A. Pinheiro;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 442
AUTORES: Goncalves, David; Gouveia, Carla S. S.; Ferreira, Maria J.; Gananca, Jose F. T. .; Pinto, Diana C. G.; de Carvalho, Miguel A. A. Pinheiro;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 442
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9
TÃTULO: Salicornia ramosissima Biomass as a Partial Replacement of Wheat Meal in Diets for Juvenile European Seabass (Dicentrarchus labrax) Full Text
AUTORES: Barreto, Andre; Couto, Ana; Jeronimo, Daniel; Laranjeira, Adriana; Silva, Bruna; Nunes, Catarina; Verissimo, Ana C. S.; Pinto, Diana C. G. A.; Dias, Jorge; Pacheco, Mario; Costas, Benjamin; Rocha, Rui J. M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 14, NÚMERO: 4
AUTORES: Barreto, Andre; Couto, Ana; Jeronimo, Daniel; Laranjeira, Adriana; Silva, Bruna; Nunes, Catarina; Verissimo, Ana C. S.; Pinto, Diana C. G. A.; Dias, Jorge; Pacheco, Mario; Costas, Benjamin; Rocha, Rui J. M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 14, NÚMERO: 4
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TÃTULO: Phytochemical Investigation and Biological Characterization of Hedysarum pallidum Full Text
AUTORES: Dob, Amina; Rahmouni, Naima; Bensouici, Chawki; Pinto, Diana C. G. A.; Silva, Artur M. S.; Djerrou, Zouhir; Boumaza, Ouahiba;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CHEMISTRY OF NATURAL COMPOUNDS, VOLUME: 60, NÚMERO: 2
AUTORES: Dob, Amina; Rahmouni, Naima; Bensouici, Chawki; Pinto, Diana C. G. A.; Silva, Artur M. S.; Djerrou, Zouhir; Boumaza, Ouahiba;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CHEMISTRY OF NATURAL COMPOUNDS, VOLUME: 60, NÚMERO: 2