Joao Jorge Mestre Dias
AuthID: R-001-F1H
1
TÃTULO: Comparative Study of Coagulation Dynamics: Cardoon Flower Extract vs. Chymosin
AUTORES: Gomes, Sandra; Pina, Ivanilda; Fernandes, Jaime; Dias, Joao; Reboredo, Fernando; Martins, Antonio P. L.; Alvarenga, Nuno;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: DAIRY, VOLUME: 5, NÚMERO: 4
AUTORES: Gomes, Sandra; Pina, Ivanilda; Fernandes, Jaime; Dias, Joao; Reboredo, Fernando; Martins, Antonio P. L.; Alvarenga, Nuno;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: DAIRY, VOLUME: 5, NÚMERO: 4
2
TÃTULO: Influence of cocoa origin on the nutritional characterization of chocolate Full Text
AUTORES: Panda, Antonio; Alvarenga, Nuno; da Silva, Joao Lita; Partidario, Ana; Lageiro, Manuela; Roseiro, Cristina; Dias, Joao;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
AUTORES: Panda, Antonio; Alvarenga, Nuno; da Silva, Joao Lita; Partidario, Ana; Lageiro, Manuela; Roseiro, Cristina; Dias, Joao;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
INDEXADO EM:
Scopus
WOS


3
TÃTULO: The use of cheese from Alentejo in Portuguese gastronomy: A travel through history
AUTORES: Dias, Joao;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 29
AUTORES: Dias, Joao;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 29
INDEXADO EM:
Scopus
WOS


4
TÃTULO: Impact of olive oil usage on physical properties of chocolate fillings Full Text
AUTORES: Dias, JM; Almeida, M. F. ; Adikevicius, D; Andzevicius, P; Alvarenga, NB;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: GRASAS Y ACEITES, VOLUME: 67, NÚMERO: 3
AUTORES: Dias, JM; Almeida, M. F. ; Adikevicius, D; Andzevicius, P; Alvarenga, NB;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: GRASAS Y ACEITES, VOLUME: 67, NÚMERO: 3