1
TÍTULO: Sustainable Practices and Microbial Quality of Cattle Offal in Slaughterhouses
AUTORES: Candido, Ana Raquel; Soares, Kamila; Moura Alves, Marcio; Saraiva, Cristina; Esteves, Alexandra;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: VETERINARY SCIENCES, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Biosecurity Practices in Portuguese Small Ruminant Farms: Current Status and Future Directions
AUTORES: Alavedra, Maria; Moura, Dina; Cenci Goga, Beniamino; Saraiva, Sonia; Silva, Filipe; Pires, Isabel; Saraiva, Cristina; Coelho, Ana Claudia; Garcia Diez, Juan;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: VETERINARY SCIENCES, VOLUME: 12, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Emotional Welfare and Its Relationship with Social Interactions and Physical Conditions of Finishing Pigs in Lairage at the Slaughterhouse  Full Text
AUTORES: Alexandra Mendes; Saraiva, C; Díez, JG; Almeida, M; Silva, F; Pires, I; Sónia Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Animals, VOLUME: 15, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Evaluating the Effectiveness of Food Safety Policies in Portugal: A Stakeholder-Based Analysis of Challenges and Opportunities for Food Safety Governance
AUTORES: Rodrigues, Julia; Saraiva, Cristina; Garcia Diez, Juan; Castro, Jose; Esteves, Alexandra;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Antimicrobial Resistance Profile and Biofilm Formation of Listeria monocytogenes Isolated from Meat
AUTORES: Paiva, Joana; Silva, Vanessa; Poeta, Patricia; Saraiva, Cristina;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: ANTIBIOTICS-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Natural Additives for Sustainable Meat Preservation:<em> Salicornia ramosissima</em> as a Salt Substitute and Acerola Extract as an Antioxidant in Mertolenga D.O.P. Meat
AUTORES: Joana Paiva; Gonçalo Melo; CARLA GONÇALVES; Sónia Saraiva; Madalena Faria; Tânia Santos; Márcio Moura-Alves; Juan García Diéz; José Almeida; Humberto Rocha; Cristina Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2025
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Multidimensional Evaluation of Local Rye Bread Fortified with Whey as a Model for Food Waste Valorization: From Recipe Development to Consumer Acceptance  Full Text
AUTORES: Márcio Moura-Alves; João Mota; Diogo Lameirão; Ana Francisca Teixeira; Cristina Saraiva; María Ángeles Romero-Rodríguez; Alice Vilela; Carla Gonçalves;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Sustainability, VOLUME: 17, NÚMERO: 15
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Evaluation of Claw Lesions in Beef Cattle Slaughtered in Northern Portugal: A Preliminary Study  Full Text
AUTORES: Seixas, Mafalda; Moura, Dina; Grispoldi, Luca; Cenci Goga, Beniamino; Saraiva, Sonia; Silva, Filipe; Pires, Isabel; Saraiva, Cristina; Garcia Diez, Juan;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Listeria monocytogenes from Food Products and Food Associated Environments: Antimicrobial Resistance, Genetic Clustering and Biofilm Insights
AUTORES: Silva, Adriana; Silva, Vanessa; Gomes, Joao Paulo; Coelho, Anabela; Batista, Rita; Saraiva, Cristina; Esteves, Alexandra; Martins, Angela; Contente, Diogo; Diaz Formoso, Lara; Cintas, Luis M.; Igrejas, Gilberto; Borges, Vitor; Poeta, Patricia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANTIBIOTICS-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Correlation between Aerosol Particulates, Carcass Dirtiness, and Hygiene Indicators of Bovine Carcasses in the Abattoir Environment: Results of a Study in Italy
AUTORES: Beniamino T Cenci-Goga; Emma Tedeschini; Egidia Costanzi; Margherita Maranesi; Musafiri Karama; Saeed El-Ashram; Cristina Saraiva; Juan García-Díez; Massimo Zerani; Ebtesam M Al-Olayan; Luca Grispoldi;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Microbiology Research, VOLUME: 15, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
Página 1 de 12. Total de resultados: 116.