1
TÍTULO: Detection and Phylogenetic Analysis of Alphacoronaviruses in Bat Populations of Rostov and Novosibirsk Regions of Russia, 2021-2023  Full Text
AUTORES: Ohlopkova, Olesia V.; Popov, Igor V.; Popov, Ilia V.; Stolbunova, Kristina A.; Stepanyuk, Marina A.; Moshkin, Alexey D.; Maslov, Aleksei A.; Sobolev, Ivan A.; Malinovkin, Aleksey V.; Tkacheva, Elizaveta V.; Bogdanova, Daria A.; Lukbanova, Ekaterina A.; Ermakov, Alexey M.; Alekseev, Alexander Y.; Todorov, Svetoslav D.; Shestopalov, Alexander M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MICROBIOLOGY RESEARCH, VOLUME: 16, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Bee-Associated Beneficial Microbes-Importance for Bees and for Humans  Full Text
AUTORES: Todorov, Svetoslav Dimitrov; Alves, Marcos Vinicio; Bueno, Gisana Cristina Alves; Alves, Virginia Farias; Ivanova, Iskra Vitanova;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INSECTS, VOLUME: 15, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Special Issue: Probiotic Potential of Isolated Cultures from Spontaneously or Naturally Fermented Food Products
AUTORES: Mutukumira, Anthony N.; Todorov, Svetoslav Dimitrov;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: Beneficial microorganisms for the health-promoting in oyster aquaculture: realistic alternatives  Full Text
AUTORES: Todorov, Svetoslav Dimitrov; Carneiro, Kayque Ordonho; Lipilkina, Tatiana Alexandrovna; Do, Hyung Ki; Miotto, Marilia; Lindner, Juliano De Dea; Chikindas, Michael Leonidas;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: AQUACULTURE INTERNATIONAL
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Use of FISH-FLOW as a Method for the Identification and Quantification of Bacterial Populations  Full Text
AUTORES: Bucheli, Jorge Enrique Vazquez; Lee, Yuri; Kim, Bobae; Azevedo, Nuno F.; Azevedo, Andreia S. ; Todorov, Svetoslav Dimitrov; Ji, Yosep; Kang, Hyeji; Holzapfel, Wilhelm H.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Beneficial and Safety Properties of a Bacteriocinogenic and Putative Probiotic Latilactobacillus sakei subsp. sakei 2a Strain
AUTORES: Lipilkina, Tatiana Alexandrovna; Xu, Cristhian; Barbosa, Matheus de Souza; Khramova, Valentina Nikolaevna; Shebeko, Sergei K.; Ermakov, Alexey M.; Ivanova, Iskra Vitanova; Todorov, Svetoslav Dimitrov;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 23
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÍTULO: The Hygienic Significance of Microbiota and Probiotics for Human Wellbeing  Full Text
AUTORES: Todorov, Svetoslav D.; Tagg, John; Algburi, Ammar; Tiwari, Santosh Kumar; Popov, Igor; Weeks, Richard; Mitrokhin, Oleg V.; Kudryashov, Ilya A.; Kraskevich, Denis A.; Chikindas, Michael L.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PROBIOTICS AND ANTIMICROBIAL PROTEINS
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÍTULO: Phenolic Compounds and Bacteriocins: Mechanisms, Interactions, and Applications in Food Preservation and Safety  Full Text
AUTORES: Todorov, Svetoslav Dimitrov; de Almeida, Beatriz Marinho; Lima, Emilia Maria Franca; Fabi, Joao Paulo; Lajolo, Franco Maria; Hassimotto, Neuza Mariko Aymoto;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH
INDEXADO EM: Scopus WOS
9
TÍTULO: Plasmid-Associated Bacteriocin Produced by Pediococcus pentosaceus Isolated from Smoked Salmon: Partial Characterization and Some Aspects of his Mode of Action  Full Text
AUTORES: Todorov, Svetoslav Dimitrov; Wachsman, Monica; Tome, Elisabetta; Vaz Velho, Manuela; Ivanova, Iskra Vitanova;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PROBIOTICS AND ANTIMICROBIAL PROTEINS
INDEXADO EM: Scopus WOS
Página 1 de 3. Total de resultados: 27.