1
TÍTULO: Biorefinery concept for discarded potatoes: Recovery of starch and bioactive compounds
AUTORES: Torres, MD; Fradinho, P; Rodriguez, P; Falque, E; Santos, V; Dominguez, H;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 275
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2
TÍTULO: Rheology of Bioactive Hydrogels Formulated with Valuable Fractions from Discarded Potatoes
AUTORES: Torres, MD; Fradinho, P; Dominguez, H;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: 7th Iberian Meeting on Rheology (IBEREO) of the Spanish-Group-of-Rheology (GER) and Portuguese-Society-of-Rheology (SPR) in PROCEEDINGS OF THE IBERIAN MEETING ON RHEOLOGY (IBEREO 2019)
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3
TÍTULO: Exploring innovation in a traditional sweet pastry: Pastel de Nata
AUTORES: Sonia Oliveira; Patricia Fradinho; Paulina Mata; Bruno Moreira Leite; Anabela Raymundo;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Gastro-Science-Chef International Symposium (GSC) on Science and Cooking in INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 17
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4
TÍTULO: Impact of Chlorella vulgaris on the rheology of wheat flour dough and bread texture
AUTORES: Graca, C; Fradinho, P; Sousa, I; Raymundo, A;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 89
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5
TÍTULO: Developing consumer acceptable biscuits enriched with Psyllium fibre  Full Text
AUTORES: Patricia Fradinho; Cristiana Nunes, MC; Anabela Raymundo;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, VOLUME: 52, NÚMERO: 8
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7
TÍTULO: Utilization of Alkaline-Recovered Proteins from Cape Hake By-Products in the Preparation of Frankfurter-Type Fish Sausages  Full Text
AUTORES: Carla Pires; Irineu Batista; Patricia Fradinho; Sara Costa;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY, VOLUME: 18, NÚMERO: 1-2
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