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TÍTULO: Storage Time in Bottle: Influence on Physicochemical and Phytochemical Characteristics of Wine Spirits aged using Traditional and Alternative Technologies
AUTORES: Sheila Cristina Oliveira-Alves; Tiago A Fernandes; Sílvia Lourenço; Joana Granja-Soares; Andreia B Silva; Maria Rosário Bronze; Sofia Catarino; Sara Canas;
PUBLICAÇÃO: 2025
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TÍTULO: Storage Time in Bottle: Influence on Physicochemical and Phytochemical Characteristics of Wine Spirits Aged Using Traditional and Alternative Technologies  Full Text
AUTORES: Oliveira Alves, Sheila C.; Fernandes, Tiago A.; Lourenco, Silvia; Granja Soares, Joana; Silva, Andreia B.; Bronze, Maria Rosario; Catarino, Sofia; Canas, Sara;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 30, NÚMERO: 9
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TÍTULO: Characterisation of Low Molecular Weight Compounds of Strawberry Tree (Arbutus unedo L.) Fruit Spirit Aged with Oak Wood
AUTORES: Anjos, Ofelia; Antunes, Carlos A. L.; Oliveira Alves, Sheila; Canas, Sara; Caldeira, Ilda;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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TÍTULO: Coumarins in Spirit Beverages: Sources, Quantification, and Their Involvement in Quality, Authenticity and Food Safety
AUTORES: Sheila Oliveira-Alves; Sílvia Lourenço; Tiago A Fernandes; Sara Canas;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Applied Sciences, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: CrossRef
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TÍTULO: The Interplay of Bottle Storage and Wood Ageing Technology: Volatile and Sensory Profiles of Wine Spirits Aged with Chestnut Wood  Full Text
AUTORES: Caldeira, Ilda; Anjos, Ofelia; Vitoria, Claudia; Oliveira Alves, Sheila; Fernandes, Tiago A.; Canas, Sara; Catarino, Sofia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
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TÍTULO: Micro-oxygenation level as a key to explain the variation in the colour and chemical composition of wine spirits aged with chestnut wood staves
AUTORES: Canas, S; Anjos, O; Caldeira, I; Fernandes, TA; Santos, N; Lourenco, S; Granja Soares, J; Fargeton, L; Boissier, B; Catarino, S;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 154
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9 Handle
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TÍTULO: PLS-R Calibration Models for Wine Spirit Volatile Phenols Prediction by Near-Infrared Spectroscopy
AUTORES: Anjos, O; Caldeira, I; Fernandes, TA; Pedro, SI; Vitoria, C; Oliveira Alves, S; Catarino, S; Canas, S;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: SENSORS, VOLUME: 22, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 15 Handle
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