1
TÍTULO: Evaluation of the potential of phage phSE-5 to fight Salmonella Typhimurium in milk, liquid whole egg, and eggshell  Full Text
AUTORES: Braz, Marcia; Pereira, Carla; Freire, Carmen S. R.; Almeida, Adelaide ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 136, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Characterising phages for the control of pathogenic bacteria associated with bivalve consumption  Full Text
AUTORES: Costa, Pedro; Pereira, Carla; Oliveira, Vanessa; Gomes, Newton C. M.; Romalde, Jesus L.; Almeida, Adelaide ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 432
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Bacteriophages to control Vibrio alginolyticus in live feeds prior to their administration in larviculture  Full Text
AUTORES: Amanda Dias; Tadeu João Duarte; David Trindade; Pedro Costa; Cátia Venâncio; Isabel Lopes; Vanessa Oliveira; Newton M Gomes; Adelaide Almeida; Carla Pereira;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Journal of Applied Microbiology, VOLUME: 135, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus
5
TÍTULO: "Drugs are a taboo": a qualitative and retrospective study on the role of education and harm reduction strategies associated with the use of psychoactive substances under the age of 18  Full Text
AUTORES: da Silva, GAP; Pereira, CP; Pinto, MSD;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: HARM REDUCTION JOURNAL, VOLUME: 18, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÍTULO: How people with a disability innovate (or not) at a Major Portuguese University
AUTORES: Lopes, A; Pereira, C; Ferreira, L; Au Yong Oliveira, M ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 13th European Conference on Innovation and Entrepreneurship, ECIE 2018 in Proceedings of the European Conference on Innovation and Entrepreneurship, ECIE, VOLUME: 2018-September
INDEXADO EM: Scopus
7
TÍTULO: Application of phage therapy during bivalve depuration improves Escherichia coli decontamination
AUTORES: Carla Pereira; Catarina Moreirinha; Luis Teles; Rui J M Rocha; Ricardo Calado ; Jesus L Romalde; Maria L Nunes; Adelaide Almeida ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 61
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 38
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