Yassine Jaouhari
AuthID: R-00K-W8H
1
TÃTULO: Microwave-assisted extraction of raspberry pomace phenolic compounds, and their bioaccessibility and bioactivity Full Text
AUTORES: Jaouhari, Yassine; Bordiga, Matteo; Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; Costa Barbosa, Augusto; Sampaio, Paula; Botelho, Claudia; Gullon, Beatriz; Ferreira Santos, Pedro;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 478
AUTORES: Jaouhari, Yassine; Bordiga, Matteo; Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; Costa Barbosa, Augusto; Sampaio, Paula; Botelho, Claudia; Gullon, Beatriz; Ferreira Santos, Pedro;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 478
2
TÃTULO: Carbohydrases treatment on blueberry pomace: Influence on chemical composition and bioactive potential Full Text
AUTORES: Jaouhari, Yassine; Ferreira Santos, Pedro; Disca, Vincenzo; Oliveira, Helder; Martoccia, Manuel; Travaglia, Fabiano; Gullon, Beatriz; Mateus, Nuno; Coisson, Jean Daniel; Bordiga, Matteo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 206
AUTORES: Jaouhari, Yassine; Ferreira Santos, Pedro; Disca, Vincenzo; Oliveira, Helder; Martoccia, Manuel; Travaglia, Fabiano; Gullon, Beatriz; Mateus, Nuno; Coisson, Jean Daniel; Bordiga, Matteo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 206