Yassine Jaouhari
AuthID: R-00K-W8H
1
TÃTULO: Microwave-assisted extraction of raspberry pomace phenolic compounds, and their bioaccessibility and bioactivity Full Text
AUTORES: Jaouhari, Yassine; Bordiga, Matteo; Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; Costa Barbosa, Augusto; Sampaio, Paula; Botelho, Claudia; Gullon, Beatriz; Ferreira Santos, Pedro;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 478
AUTORES: Jaouhari, Yassine; Bordiga, Matteo; Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; Costa Barbosa, Augusto; Sampaio, Paula; Botelho, Claudia; Gullon, Beatriz; Ferreira Santos, Pedro;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 478
2
TÃTULO: The Fingerprint of Fortified Wines-From the Sui Generis Production Processes to the Distinctive Aroma
AUTORES: Perestrelo, Rosa; Jaouhari, Yassine; Abreu, Teresa; Castillo, Mariangie M.; Travaglia, Fabiano; JORGE PEREIRA; Camara, Jose S. ; Bordiga, Matteo;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 13
AUTORES: Perestrelo, Rosa; Jaouhari, Yassine; Abreu, Teresa; Castillo, Mariangie M.; Travaglia, Fabiano; JORGE PEREIRA; Camara, Jose S. ; Bordiga, Matteo;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 13