Cristina Maria San Román Gomes de Pina
AuthID: R-002-1FC
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TÃTULO: Aetiology of Oral Diseases and Their Association with Systemic Diseases
AUTORES: Inês Lopes Cardoso; Fernanda Leal; Ana Moura Teles; Cristina Pina;
PUBLICAÇÃO: 2024
AUTORES: Inês Lopes Cardoso; Fernanda Leal; Ana Moura Teles; Cristina Pina;
PUBLICAÇÃO: 2024
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TÃTULO: In vivo evaluation of microbial reduction after chemo-mechanical preparation of necrotic root canals with or without apical periodontitis
AUTORES: Teles, AM; Conceicao Manso, M ; Pina, C; Cabeda, JM ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Revista Portuguesa de Estomatologia, Medicina Dentaria e Cirurgia Maxilofacial, VOLUME: 55, NÚMERO: 2
AUTORES: Teles, AM; Conceicao Manso, M ; Pina, C; Cabeda, JM ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Revista Portuguesa de Estomatologia, Medicina Dentaria e Cirurgia Maxilofacial, VOLUME: 55, NÚMERO: 2
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TÃTULO: Differential capacity of a deep eutectic solvent based on choline chloride and glycerol on solid electrodes Full Text
AUTORES: Marta Figueiredo; Cristiana Gomes; Renata Costa ; Ana Martins; Carlos M Pereira ; Fernando Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: Euro-Interfinish 2007 Conference in ELECTROCHIMICA ACTA, VOLUME: 54, NÚMERO: 9
AUTORES: Marta Figueiredo; Cristiana Gomes; Renata Costa ; Ana Martins; Carlos M Pereira ; Fernando Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: Euro-Interfinish 2007 Conference in ELECTROCHIMICA ACTA, VOLUME: 54, NÚMERO: 9
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TÃTULO: Ethanol tolerance of five non-Saccharomyces wine yeasts in comparison with a strain of Saccharomyces cerevisiae - influence of different culture conditions Full Text
AUTORES: Pina, C; Santos, C; Couto, JA ; Hogg, T ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 21, NÚMERO: 4
AUTORES: Pina, C; Santos, C; Couto, JA ; Hogg, T ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 21, NÚMERO: 4