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José António Gomes Couto
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Article (35)
Book Chapter (2)
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Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 37
1
TÃTULO:
Volatile and phenolic compounds in white wines produced at Campanha Gaucha, Brazil
AUTORES:
Kaltbach, Suelen Braga de Andrade; Lemos, Pedro Luis Panisson Kaltbach; Costa, Vagner Brasil; Herter, Flavio Gilberto; Brunetto, Gustavo; dos Santos, Cristina Maria Goncalves;
Couto, Jose Antonio
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
CIENCIA RURAL,
VOLUME:
54,
NÚMERO:
10
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
2
TÃTULO:
Fish By-Products: A Source of Enzymes to Generate Circular Bioactive Hydrolysates
Full Text
AUTORES:
Borges, Sandra; Odila, Joana; Voss, Glenise; Martins, Rui; Rosa, Ana;
Couto, Jose Antonio
;
Almeida, Andre
;
Pintado, Manuela
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
MOLECULES,
VOLUME:
28,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
12
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
3
TÃTULO:
Design of a microfluidic paper-based device for the quantification of phenolic compounds in wine samples
AUTORES:
Martinez Perez Cejuela, H.;
Mesquita, Raquel B. R.
;
Couto, Jose A.
; Simo Alfonso, E. F.; Herrero Martinez, J. M.;
Rangel, Antonio O. S. S.
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
TALANTA,
VOLUME:
250
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
9
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
4
TÃTULO:
Influence of manual and mechanical grape harvest on Merlot wine composition
AUTORES:
de Andrade Kaltbach, Suelen Braga; Kaltbach, Pedro; Santos, Cristina Goncalves; Cunha, Wellynthon; Giacomini, Marcelo; Domingues, Fabricio; Malgarim, Marcelo; Herter, Flavio Gilberto; Costa, Vagner Brasil;
Couto, Jose Antonio
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS,
VOLUME:
110
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
5
TÃTULO:
Valorization of porcine by-products: a combined process for protein hydrolysates and hydroxyapatite production
AUTORES:
Borges, Sandra; Piccirillo, Clara; Scalera, Francesca; Martins, Rui; Rosa, Ana;
Couto, Jose Antonio
;
Almeida, Andre
;
Pintado, Manuela
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
BIORESOURCES AND BIOPROCESSING,
VOLUME:
9,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
5
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
6
TÃTULO:
Wine packaging and related sustainability issues
AUTORES:
Poças, F
;
Couto, JA
;
Hogg, TA
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
Improving Sustainable Viticulture and Winemaking Practices
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
:
2
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
7
TÃTULO:
Survival and metabolism of hydroxycinnamic acids by Dekkera bruxellensis in monovarietal wines
Full Text
AUTORES:
de Lima, AN; Magalhaes, R;
Campos, FM
;
Couto, JA
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
93
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
6
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
8
TÃTULO:
Phenolic composition of monovarietal red wines regarding volatile phenols and its precursors
Full Text
AUTORES:
Lima, A; Oliveira, C; Santos, C;
Campos, FM
;
Couto, JA
;
PUBLICAÇÃO:
2018
,
FONTE:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
244,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
12
Handle
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
9
TÃTULO:
Characterization of the aroma and colour profiles of fortified Muscat wines: comparison of Muscat Blanc "A petit grains" grape variety with Red Muscat
Full Text
AUTORES:
Jesus, D;
Campos, FM
; Ferreira, M;
Couto, JA
;
PUBLICAÇÃO:
2017
,
FONTE:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
243,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
7
Handle
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
10
TÃTULO:
Utilisation of natural and by-products to improve wine safety
AUTORES:
Francisco M Campos
;
José António Couto
;
Tim Hogg
;
PUBLICAÇÃO:
2016
,
FONTE:
Wine Safety, Consumer Preference, and Human Health
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
:
2
NO MEU:
ORCID
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CIÊNCIAVITAE
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