1
TÍTULO: Volatile and phenolic compounds in white wines produced at Campanha Gaucha, Brazil
AUTORES: Kaltbach, Suelen Braga de Andrade; Lemos, Pedro Luis Panisson Kaltbach; Costa, Vagner Brasil; Herter, Flavio Gilberto; Brunetto, Gustavo; dos Santos, Cristina Maria Goncalves; Couto, Jose Antonio ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CIENCIA RURAL, VOLUME: 54, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: WOS CrossRef
2
TÍTULO: Fish By-Products: A Source of Enzymes to Generate Circular Bioactive Hydrolysates  Full Text
AUTORES: Borges, Sandra; Odila, Joana; Voss, Glenise; Martins, Rui; Rosa, Ana; Couto, Jose Antonio ; Almeida, Andre; Pintado, Manuela ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 12
3
TÍTULO: Design of a microfluidic paper-based device for the quantification of phenolic compounds in wine samples
AUTORES: Martinez Perez Cejuela, H.; Mesquita, Raquel B. R.; Couto, Jose A. ; Simo Alfonso, E. F.; Herrero Martinez, J. M.; Rangel, Antonio O. S. S. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: TALANTA, VOLUME: 250
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9
4
TÍTULO: Influence of manual and mechanical grape harvest on Merlot wine composition
AUTORES: de Andrade Kaltbach, Suelen Braga; Kaltbach, Pedro; Santos, Cristina Goncalves; Cunha, Wellynthon; Giacomini, Marcelo; Domingues, Fabricio; Malgarim, Marcelo; Herter, Flavio Gilberto; Costa, Vagner Brasil; Couto, Jose Antonio ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 110
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
5
TÍTULO: Valorization of porcine by-products: a combined process for protein hydrolysates and hydroxyapatite production
AUTORES: Borges, Sandra; Piccirillo, Clara; Scalera, Francesca; Martins, Rui; Rosa, Ana; Couto, Jose Antonio ; Almeida, Andre; Pintado, Manuela ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: BIORESOURCES AND BIOPROCESSING, VOLUME: 9, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
6
TÍTULO: Wine packaging and related sustainability issues
AUTORES: Poças, F ; Couto, JA ; Hogg, TA ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Improving Sustainable Viticulture and Winemaking Practices
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 2
7
TÍTULO: Survival and metabolism of hydroxycinnamic acids by Dekkera bruxellensis in monovarietal wines  Full Text
AUTORES: de Lima, AN; Magalhaes, R; Campos, FM; Couto, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 93
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 6
8
TÍTULO: Phenolic composition of monovarietal red wines regarding volatile phenols and its precursors  Full Text
AUTORES: Lima, A; Oliveira, C; Santos, C; Campos, FM; Couto, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 244, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 12 Handle
9
TÍTULO: Characterization of the aroma and colour profiles of fortified Muscat wines: comparison of Muscat Blanc "A petit grains" grape variety with Red Muscat  Full Text
AUTORES: Jesus, D; Campos, FM; Ferreira, M; Couto, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 243, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7 Handle
10
TÍTULO: Utilisation of natural and by-products to improve wine safety
AUTORES: Francisco M Campos; José António Couto ; Tim Hogg ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Wine Safety, Consumer Preference, and Human Health
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 2
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