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TÍTULO: Volatile and phenolic compounds in white wines produced at Campanha Gaúcha, Brazil; [Compostos voláteis e fenólicos em vinhos brancos produzidos na Campanha Gaúcha, Brasil]
AUTORES: Suélen Braga de Andrade Kaltbach; Pedro Luís Panisson Kaltbach Lemos; Vagner Brasil Costa; Flávio Gilberto Herter; Gustavo Brunetto; Cristina Maria Gonçalves Dos Santos; José António Couto;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Ciencia Rural, VOLUME: 54, NÚMERO: 10
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TÍTULO: Activity of Dekkera bruxellensis and the effect on the aroma profile of monovarietal wines
AUTORES: Adriana Lima; Francisco M Campos; José A Couto;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: MicroBiotec: Congress Of Microbiology And Biotechnology 2019
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TÍTULO: Protein-phenolic interaction as a strategy to reduce the precursors of volatile phenols in wine
AUTORES: Susana S M P Vidigal; Francisco M Campos; José A Couto; António O S S Rangel; Tim Hogg;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: ANALÍTICA – 2018, 9th Meeting of the Analytical Chemistry Division
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TÍTULO: Study of the interaction of hydroxycinnamic acids with different proteins
AUTORES: Susana S M P Vidigal; Francisco M Campos; José A Couto; Tim Hogg; António O S S Rangel;
PUBLICAÇÃO: 2017
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5
TÍTULO: Grapevine growth response to bioinoculants and biochar application
AUTORES: Sofia Pereira; Helena Moreira; Alberto Vega; José Couto; João Porto; Natacha Fontes; António Graça; Paula M L Castro;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: MICROBIOTEC ´17 - 2017
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6
TÍTULO: Survival and activity of brettanomyces/dekkera in monovarietal wines
AUTORES: Adriana Lima; Francisco Campos; Jose A Couto;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: MICROBIOTEC ´17 - 2017
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7
TÍTULO: Effect of food matrix on antimicrobial activity upon food spoilage Lactic Acid Bacteria
AUTORES: Costa, E. M.; S. Silva; C. Matias; O. Matias; Couto, J. A.; Gomes, A. M.; Pintado, M. M.;
PUBLICAÇÃO: 2014
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8
TÍTULO: Evaluation of the activity of potential antimicrobials against lactic acid bacteria isolated from spoiled food sauces in media with or without added sucrose
AUTORES: Eduardo Costa; Sara Silva; O. Matias; José A Couto; Ana M Gomes; Pintado, M. M.;
PUBLICAÇÃO: 2014
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9
TÍTULO: The antimicrobial effect of pulsed electric fields (pef) against brettanomyces/dekkera yeasts
AUTORES: José A Couto; João Santos; Luís Redondo; Mário Andrade; Francisco Campos; Tim Hogg; Marcos T Pereira;
PUBLICAÇÃO: 2013
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10
TÍTULO: Saccharomyces cerevisiae oxidative response by cyclic voltammetry and GC-MS
AUTORES: Carla M Oliveira; Cristiana C Castro; Caitriona Gunning; José A Couto; José A Teixeira; Rui C Martins; António C Silva Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2011
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