Lénia Marisa Pereira Rodrigues
AuthID: R-000-930
1
TÃTULO: Exploring Opuntia ficus-indica as a Strategy to Mitigate High Temperatures Effects in Vineyards: Insights into Physiological and Proteomic Responses
AUTORES: Rodrigues, Lenia; Santana, Ines; Coelho, Renato; Murta, Gabriela; Cardoso, Helia ; Campos, Catarina; Barroso, Joao Mota; Rato, Ana Elisa;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: AGRONOMY-BASEL, VOLUME: 15, NÚMERO: 4
AUTORES: Rodrigues, Lenia; Santana, Ines; Coelho, Renato; Murta, Gabriela; Cardoso, Helia ; Campos, Catarina; Barroso, Joao Mota; Rato, Ana Elisa;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: AGRONOMY-BASEL, VOLUME: 15, NÚMERO: 4
2
TÃTULO: Salivary proteome and glucose levels are related with sweet taste sensitivity in young adults Full Text
AUTORES: Rodrigues, L; Costa, G; Cordeiro, C ; Pinheiro, C; Amado, F; Lamy, E ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD & NUTRITION RESEARCH, VOLUME: 61, NÚMERO: 1
AUTORES: Rodrigues, L; Costa, G; Cordeiro, C ; Pinheiro, C; Amado, F; Lamy, E ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD & NUTRITION RESEARCH, VOLUME: 61, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: Relationship between saliva protein composition and 6-<i>n</i>-Propylthiouracil bitter taste responsiveness in young adults Full Text
AUTORES: Rodrigues, L; da Costa, G; Cordeiro, C; Pinheiro, CC; Amado, F; Lamy, E ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF SENSORY STUDIES, VOLUME: 32, NÚMERO: 4
AUTORES: Rodrigues, L; da Costa, G; Cordeiro, C; Pinheiro, CC; Amado, F; Lamy, E ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF SENSORY STUDIES, VOLUME: 32, NÚMERO: 4
4
TÃTULO: Association between Salivary Leptin Levels and Taste Perception in Children Full Text
AUTORES: Lénia Rodrigues; Rosa Espanca; Ana Rodrigues Costa ; Célia Miguel Antunes; Clarinda Pomar ; Fernando Capela Silva; Cristina Conceição Pinheiro; Francisco Amado; Elsa Lamy ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Journal of Nutrition and Metabolism, VOLUME: 2017
AUTORES: Lénia Rodrigues; Rosa Espanca; Ana Rodrigues Costa ; Célia Miguel Antunes; Clarinda Pomar ; Fernando Capela Silva; Cristina Conceição Pinheiro; Francisco Amado; Elsa Lamy ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Journal of Nutrition and Metabolism, VOLUME: 2017