Lúcia Maria Silveira Santos
AuthID: R-000-98Z
1
TÃTULO: Enhancing the Biological Properties of White Chocolate: Moringa oleifera Leaf Extract as a Natural Functional Ingredient
AUTORES: Gomes, Sandra M.; Miranda, Rita; Lúcia Santos;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
AUTORES: Gomes, Sandra M.; Miranda, Rita; Lúcia Santos;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
2
TÃTULO: Enhanced Microencapsulation of Quercetin-Rich Onion (Allium cepa) Peel Extract in Ethyl Cellulose Using a W/O/W Double Emulsion: Optimised Production, Characterisation, and Controlled Release Full Text
AUTORES: Ferreira, Sara M.; Tavares, Loleny; Lúcia Santos;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF POLYMERS AND THE ENVIRONMENT, VOLUME: 33, NÚMERO: 6
AUTORES: Ferreira, Sara M.; Tavares, Loleny; Lúcia Santos;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF POLYMERS AND THE ENVIRONMENT, VOLUME: 33, NÚMERO: 6
3
TÃTULO: Enhancing Cream Cheese Nutritional Value and Shelf Life with the Incorporation of Free and Microencapsulated Onion Peel Extract
AUTORES: Ferreira, Sara M.; Pereira, Barbara M.; Oliveira, J. M.; Tavares, Loleny; Lúcia Santos;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: WASTE AND BIOMASS VALORIZATION
AUTORES: Ferreira, Sara M.; Pereira, Barbara M.; Oliveira, J. M.; Tavares, Loleny; Lúcia Santos;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: WASTE AND BIOMASS VALORIZATION
4
TÃTULO: Evaluation of the potential of achachairu peel (<i>Garcinia humilis</i>) for the fortification of cereal-based foods Full Text
AUTORES: Gomes, Sandra M.; Rodrigues, Ilana C.; Silva, Flavio A.; Lúcia Santos;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
AUTORES: Gomes, Sandra M.; Rodrigues, Ilana C.; Silva, Flavio A.; Lúcia Santos;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
5
TÃTULO: Parabens transformation products in water and their (eco) toxicological implications Full Text
AUTORES: Pereira, Ana Rita; Gomes, Ines B.; Harir, Mourad; Lúcia Santos; Simoes, Manuel;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CHEMICAL ENGINEERING JOURNAL, VOLUME: 498
AUTORES: Pereira, Ana Rita; Gomes, Ines B.; Harir, Mourad; Lúcia Santos; Simoes, Manuel;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CHEMICAL ENGINEERING JOURNAL, VOLUME: 498
6
TÃTULO: Track of methylparaben in the bulk phase and on the extracellular matrix of dual-species biofilms: Biodegradation and bioaccumulation Full Text
AUTORES: Pereira, Ana Rita; Gomes, Ines B.; Lúcia Santos; Simoes, Manuel;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF HAZARDOUS MATERIALS, VOLUME: 480
AUTORES: Pereira, Ana Rita; Gomes, Ines B.; Lúcia Santos; Simoes, Manuel;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF HAZARDOUS MATERIALS, VOLUME: 480
7
TÃTULO: Incorporation of phenolic extracts from different by-products in yoghurts to create fortified and sustainable foods
AUTORES: Ferreira, Sara M.; Lúcia Santos;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 51
AUTORES: Ferreira, Sara M.; Lúcia Santos;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 51
8
TÃTULO: Olive Mill Pomace Extract Loaded Ethylcellulose Microparticles as a Delivery System to Improve Olive Oils Oxidative Stability
AUTORES: Paulo, Filipa; Tavares, Loleny; Lúcia Santos;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: RESOURCES-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
AUTORES: Paulo, Filipa; Tavares, Loleny; Lúcia Santos;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: RESOURCES-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
9
TÃTULO: A Novel Approach in Skin Care: By-Product Extracts as Natural UV Filters and an Alternative to Synthetic Ones
AUTORES: Ferreira, Sara M.; Gomes, Sandra M.; Lúcia Santos;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 5
AUTORES: Ferreira, Sara M.; Gomes, Sandra M.; Lúcia Santos;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 5
10
TÃTULO: Incorporation of Moringa oleifera Leaf Extract in Yoghurts to Mitigate Children's Malnutrition in Developing Countries Full Text
AUTORES: Gomes, Sandra M.; Leitao, Anabela; Alves, Arminda ; Lúcia Santos;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 6
AUTORES: Gomes, Sandra M.; Leitao, Anabela; Alves, Arminda ; Lúcia Santos;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 6