1
TÍTULO: Enhancing the Biological Properties of White Chocolate: Moringa oleifera Leaf Extract as a Natural Functional Ingredient
AUTORES: Gomes, Sandra M.; Miranda, Rita; Lúcia Santos;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Enhanced Microencapsulation of Quercetin-Rich Onion (Allium cepa) Peel Extract in Ethyl Cellulose Using a W/O/W Double Emulsion: Optimised Production, Characterisation, and Controlled Release  Full Text
AUTORES: Ferreira, Sara M.; Tavares, Loleny; Lúcia Santos;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF POLYMERS AND THE ENVIRONMENT, VOLUME: 33, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Enhancing Cream Cheese Nutritional Value and Shelf Life with the Incorporation of Free and Microencapsulated Onion Peel Extract
AUTORES: Ferreira, Sara M.; Pereira, Barbara M.; Oliveira, J. M.; Tavares, Loleny; Lúcia Santos;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: WASTE AND BIOMASS VALORIZATION
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Exploring the Antioxidant and Preservative Potential of Lippia origanoides Kunth Essential Oil in Pure and Encapsulated Forms for Cosmetic Applications
AUTORES: Lopes, M. Fernanda; Gomes, Sandra M.; Oliveira, Wanderley P.; Lúcia Santos;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: COSMETICS, VOLUME: 12, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Exploring the Bioactive Potential and Biocompatibility of Extracts from Agro-Industrial Residues for Cosmetic Applications  Full Text
AUTORES: Gomes, Sandra M.; Campos, Filipa; Martins, M. Cristina L.; Monteiro, Claudia; Lúcia Santos;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 26, NÚMERO: 18
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Evaluation of the potential of achachairu peel (<i>Garcinia humilis</i>) for the fortification of cereal-based foods  Full Text
AUTORES: Gomes, Sandra M.; Rodrigues, Ilana C.; Silva, Flavio A.; Lúcia Santos;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Parabens transformation products in water and their (eco) toxicological implications  Full Text
AUTORES: Pereira, Ana Rita; Gomes, Ines B.; Harir, Mourad; Lúcia Santos; Simoes, Manuel ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CHEMICAL ENGINEERING JOURNAL, VOLUME: 498
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Incorporation of phenolic extracts from different by-products in yoghurts to create fortified and sustainable foods
AUTORES: Ferreira, Sara M.; Lúcia Santos;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 51
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 15
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Olive Mill Pomace Extract Loaded Ethylcellulose Microparticles as a Delivery System to Improve Olive Oils Oxidative Stability
AUTORES: Paulo, Filipa; Tavares, Loleny; Lúcia Santos;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: RESOURCES-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 4
NO MEU: ORCID
Página 1 de 5. Total de resultados: 44.