1
TÍTULO: Microencapsulation of anthocyanin-rich extract of grumixama fruits (Eugenia brasiliensis) using non-conventional wall materials and in vitro gastrointestinal digestion
AUTORES: Elivaldo Nunes Modesto Junior; Rosane Patricia Ferreira Chaves; Henrique Silvano Arruda; Felipe Tecchio Borsoi; Glaucia Maria Pastore; Gustavo Araujo Pereira; Renan Campos Chisté; Rosinelson da Silva Pena;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Journal of Food Engineering, VOLUME: 389
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2
TÍTULO: Optimization of Extraction Conditions for Improving Gallic Acid and Quercetin Content in Pouteria macrophylla Fruits: A Promising Cosmetic Ingredient
AUTORES: Camila F B Albuquerque; Dayenne A A de Souza; Pablo Luis B Figueiredo; Cláudia Quintino Rocha; José Guilherme S Maia; Massuo J Kato; Renan Campos Chisté; Joyce Kelly R da Silva;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: ACS Omega, VOLUME: 10, NÚMERO: 7
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TÍTULO: Encapsulation of Anthocyanins – Insights on Technological Strategies to Increase Its Stability during Food Processing and Digestion
AUTORES: Carolina Marques Mandaji; Matheus Ismael Gomes Rodrigues; Renan Campos Chisté;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Handbook of Analysis and Extraction Methods of Anthocyanins
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TÍTULO: Anthocyanins as Food Colorants
AUTORES: Elivaldo Nunes Modesto; Rosane Patrícia Ferreira Chaves; Renan Campos Chisté;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Handbook of Analysis and Extraction Methods of Anthocyanins
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TÍTULO: Garcinia macrophylla: a Promising Underutilized Source of Bioactive Compounds in the Amazonia – A Review
AUTORES: Bruno Alves Nogueira; Alberdan Silva Santos; Renan Campos Chisté;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Plant Foods for Human Nutrition, VOLUME: 79, NÚMERO: 1
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6
TÍTULO: Alternative Substrates for the Development of Fermented Beverages Analogous to Kombucha: An Integrative Review
AUTORES: Vinicius Costa Barros; Vanessa Albres Botelho; Renan Campos Chisté;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Foods, VOLUME: 13, NÚMERO: 11
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7
TÍTULO: Effect of cold plasma on carotenoid content and instrumental color of carrot juice: a systematic review and meta-analysis
AUTORES: Danyelly Silva AMORIM; Isabelly Silva AMORIM; Renan Campos CHISTÉ; Fabiano André Narciso FERNANDES; Fabrício Batistin ZANATTA; Helena Teixeira GODOY; José TEIXEIRA FILHO;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food Science and Technology, VOLUME: 44
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TÍTULO: Determination of Bioactive Compounds in Buriti Oil by Prediction Models Through Mid-infrared Spectroscopy  Full Text
AUTORES: Braian Saimon Frota da Silva; Nelson Rosa Ferreira; Renan Campos Chisté; Cláudio Nahum Alves;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food Analytical Methods, VOLUME: 17, NÚMERO: 9
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9
TÍTULO: Betalains from vegetable peels: Extraction methods, stability, and applications as natural food colorants
AUTORES: Ingryd Rodrigues Martins; Luiza Helena da Silva Martins; Renan Campos Chisté; Carolina Siqueira Franco Picone; Maria Regina Sarkis Peixoto Joele;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food Research International, VOLUME: 195
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TÍTULO: Oven-Dried Cupuaçu and Bacuri Fruit Pulps as Amazonian Food Resources
AUTORES: Anna Paula Pereira Barbosa-Carvalho; Rosinelson da Silva Pena; Renan Campos Chisté;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Resources, VOLUME: 13, NÚMERO: 11
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