1
TÍTULO: Looking for the optimal harvest time of red grapes with an enzymatic electrochemical multisensory system
AUTORES: Garcia Hernandez, C.; Perez Gonzalez, C.; Martin Pedrosa, F.; Dias, L. Guimaraes; Barajas Tola, E.; Rodriguez Mendez, M. L.; Garcia Cabezon, C.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURE AND FOOD RESEARCH, VOLUME: 19
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: The Effect of Incorporating Fermented Elderberries (Sambucus nigra) into Bread: Quality, Shelf Life, and Biological Enhancement
AUTORES: Seixas, Natalia L.; Paula, Vanessa B.; Dias, Teresa; Dias, Luis G.; Estevinho, Leticia M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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3
TÍTULO: Dry-Cured Bísaro Ham: Differences in Physicochemical Characteristics, Fatty Acid Profile and Volatile Compounds Between Muscles
AUTORES: Lia Vasconcelos; Luís G Dias; Ana Leite; José M Lorenzo; Alfredo Teixeira; Sandra S Q Rodrigues ; Javier Mateo;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Foods, VOLUME: 14, NÚMERO: 14
INDEXADO EM: CrossRef
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4
TÍTULO: Origin Identification of Table Salt Using Flame Atomic Absorption and Portable Near-Infrared Spectrometries
AUTORES: Larissa Rodrigues Zanela Lima; Luana Dalagrana dos Santos; Isabella Taglieri; David Cabral; Letícia Estevinho; Fábio Luiz Melquiades; Luís Guimarães Dias; Evandro Bona;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Chemosensors, VOLUME: 13, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: CrossRef
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5
TÍTULO: Microbiological and Physicochemical Evaluation of Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC) and Propolis Film Coatings for Cheese Preservation
AUTORES: Paula, Vanessa B.; Dias, Luis G.; Estevinho, Leticia M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 29, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
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6
TÍTULO: Contribution to Characterizing the Meat Quality of Protected Designation of Origin Serrana and Preta de Montesinho Kids Using the Near-Infrared Reflectance Methodology
AUTORES: Vasconcelos, Lia; Dias, Luis G.; Leite, Ana; Pereira, Etelvina; Silva, Severiano; Ferreira, Iasmin; Mateo, Javier; Rodrigues, Sandra ; Teixeira, Alfredo ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 10
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7
TÍTULO: Fermented Grapevine Leaves: Potential Preserving Agent in Yogurt
AUTORES: Freitas, Lais; Sousa Dias, Miguel; Paula, Vanessa B.; Dias, Luis G.; Estevinho, Leticia M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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8
TÍTULO: Optimization of Extraction Method of Bioactive Compounds from Elderberries (Sambucus nigra L.) and Testing Extract Stability
AUTORES: Pascariu, Oana Elena; Dias, Luis Guimaraes; Israel Roming, Florentina;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: HORTICULTURAE, VOLUME: 10, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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9
TÍTULO: Phenolic Class Analysis in Honey: Comparison of Classical and Single UV Spectrum Methodologies
AUTORES: Paula, Vanessa B.; Sousa Dias, Miguel L.; Seixas, Natalia L.; Combarros Fuertes, Patricia; Estevinho, Leticia M.; Dias, Luis G.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 12, NÚMERO: 10
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10
TÍTULO: Parallel Implementation of K-Means Algorithm on FPGA
AUTORES: Dias, LA; Ferreira, JC ; Fernandes, MAC;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: IEEE ACCESS, VOLUME: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS DBLP CrossRef: 18
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