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Luis Avelino Guimaraes Dias
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2009
2008
2007
2006
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IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 86
1
TÃTULO:
<i>Melipona scutellaris</i> Geopropolis: Chemical Composition and Bioactivity
AUTORES:
Coutinho, Sonia; Matos, Vanessa; Seixas, Natalia; Rodrigues, Hellen; Paula, Vanessa B.; Freitas, Lais;
Dias, Teresa
; Santos, Francisco de Assis Ribeiro;
Dias, Luis G.
; Estevinho, Leticia M.;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
MICROORGANISMS,
VOLUME:
11,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
2
TÃTULO:
Can Near-Infrared Spectroscopy Replace a Panel of Tasters in Sensory Analysis of Dry-Cured Bísaro Loin?
AUTORES:
Vasconcelos, Lia;
Dias, Luis G.
; Leite, Ana; Ferreira, Iasmin; Pereira, Etelvina; Bona, Evandro; Mateo, Javier;
Rodrigues, Sandra
;
Teixeira, Alfredo
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
23
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
3
TÃTULO:
Can NIR Replace a Panel of Tasters in Sensory Analysis of Dry-Cured Bísaro Loin?
AUTORES:
Lia Vasconcelos;
Luís G Dias
; Ana Leite; Iasmin Ferreira; Etelvina Pereira; Evandro Bona; Javier Mateo;
Sandra Rodrigues
;
And Alfredo Teixeira
;
PUBLICAÇÃO:
2023
INDEXADO EM:
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
4
TÃTULO:
Comparative Methods to Evaluate the Antioxidant Capacity of Propolis: An Attempt to Explain the Differences
AUTORES:
Paula, Vanessa B.; Estevinho, Leticia M.;
Cardoso, Susana M.
;
Dias, Luis G.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
MOLECULES,
VOLUME:
28,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
3
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
5
TÃTULO:
SVM Regression to Assess Meat Characteristics of Bisaro Pig Loins Using NIRS Methodology
AUTORES:
Vasconcelos, Lia;
Dias, Luis G.
; Leite, Ana; Ferreira, Iasmin; Pereira, Etelvina;
Silva, Severiano
;
Rodrigues, Sandra
;
Teixeira, Alfredo
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
7
Handle
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
6
TÃTULO:
Enose Lab Made with Vacuum Sampling: Quantitative Applications
AUTORES:
Teixeira, Guilherme G.;
Peres, Antonio M.
; Estevinho, Leticia; Geraldes, Pedro; Garcia Cabezon, Cristina; Martin Pedrosa, Fernando; Luz Rodriguez Mendez, Maria;
Dias, Luis G.
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
CHEMOSENSORS,
VOLUME:
10,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
6
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
7
TÃTULO:
Semi-Quantitative Discrimination of Honey Adulterated with Cane Sugar Solution by an ETongue
AUTORES:
Dias, Luis G.
; Bruni, Andressa R. S.; Anizelli, Camilla P.; Zangirolami, Marcela; Lima, Patricia C.;
Estevinho, Leticia M.
; Bona, Evandro;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
CHEMISTRY & BIODIVERSITY,
VOLUME:
19,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
8
TÃTULO:
Analysis of Milk Using a Portable Potentiometric Electronic Tongue Based on Five Polymeric Membrane Sensors
AUTORES:
Perez Gonzalez, C; Salvo Comino, C; Martin Pedrosa, F;
Dias, L
; Rodriguez Perez, MA; Garcia Cabezon, C; Rodriguez Mendez, ML;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
FRONTIERS IN CHEMISTRY,
VOLUME:
9
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
13
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
9
TÃTULO:
Application of a lab-made electronic nose for extra virgin olive oils commercial classification according to the perceived fruitiness intensity
Full Text
AUTORES:
Teixeira, GG;
Dias, LG
; Rodrigues, N; Marx, IMG;
Veloso, ACA
; Pereira, JA;
Peres, AM
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
TALANTA,
VOLUME:
226
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
33
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
10
TÃTULO:
Intramuscular Fat Prediction Using Color and Image Analysis of Bisaro Pork Breed
AUTORES:
Teixeira, A
;
Silva, SR
; Hasse, M; Almeida, JMH;
Dias, L
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
10,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
10
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CIÊNCIAVITAE
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