Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Publicações
Pesquisar
Estatísticas
×
You have no permission to see this content:
profileOfResearchers/view
Please
sign in
.
Recent Advances in Extracting Phenolic Compounds from Food and Their Use in Disease Prevention and as Cosmetics
AuthID
P-00S-3MH
5
Author(s)
Dias, R
·
Oliveira, H
·
Fernandes, I
·
Simal Gandara, J
·
Perez Gregorio, R
Tipo de Documento
Review
Year published
2020
Publicado
in
CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION,
ISSN: 1040-8398
Páginas: 1-22 (22)
Indexing
Wos
®
Scopus
®
Crossref
®
96
Google Scholar
®
Metadata
Fontes
Publication Identifiers
DOI
:
10.1080/10408398.2020.1754162
SCOPUS
: 2-s2.0-85084359057
Wos
: WOS:000531979500001
Source Identifiers
ISSN
: 1040-8398
Export Publication Metadata
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
Export Preview
Lista
Marked
Adicionar à lista
Marked
Info
At this moment we don't have any links to full text documens.
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
2 registos no
DataCite
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2025 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service