Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação (FCNAUP)
Faculty of Nutrition and Food Science

Universidade do Porto (UP)

Publications Actions
Publicações no Perfil Institucional do Authenticus

Uma Instituição (Grupo) no Authenticus é uma organização que engloba um conjunto de Investigadores (equipa da Instituição ou do Grupo). O conjunto de Investigadores depende da estrutura organizacional da instituição em cada ano e pode ser definido no perfil da Instituição, na secção “Investigadores”. Com base na equipa definida, o Authenticus produz listas de publicações, estatísticas e relatórios institucionais.

As publicações listadas no perfil da Instituição no Authenticus dependem de dois parâmetros:

  • Investigadores associados à equipa da Instituição em cada ano.
  • Origem das Publicações.

As publicações associadas à Instituição podem ter três origens:

  • Publicações validadas pelos membros da equipa - Inclui todas as publicações validadas pelos membros da equipa; é necessário que a equipa da Instituição esteja definida.
  • Todas as Publicadas pelos membros da equipa - Inclui todas as anteriores mais aquelas em que um dos autores foi identificado com um membro da equipa, ainda que não tenha sido validada; é necessário que a equipa da Instituição esteja definida.
  • Com Base na Afiliação - inclui todas as publicações que têm a Instituição ou o Grupo mencionado na afiliação; não é necessário que a equipa da Instituição esteja definida mas, por outro lado, não é garantido que todas as publicações da Instituição sejam listadas.
External   Internal

Update Citation

No data about last update.
Rules:
 This actions updates publications citations of every team member.
 Only validated by team members publications are included.
 Only the current year team is included in this action.>
 The action is executed in the background, thus the results are NOT immediate.
 This actions can be executed only once a month!

Update PrePrints

No data about last update.
Rules:
 This actions updates all pre print publications of the group/institution.
 Only validated by current year team members publications are included.
 The action is executed in the background, thus the results are NOT immediate.
 This actions can be executed only once a day!

Publications Count: 1775

32 Team Members
Filters -> Year: 2025
1
TÍTULO: Adherence to the EAT-Lancet Planetary Health Diet in Portugal and its associations with socioeconomic and lifestyle factors
AUTORES: Carvalho, Catarina; Correia, Daniela; Lopes, Carla; Torres, Duarte ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF NUTRITION, VOLUME: 64, NÚMERO: 4, PÁGINAS: 152-
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Adherence to the Mediterranean dietary pattern and its associated factors in Portuguese workers
AUTORES: Rei, Mariana; Leao, Patricia; Rodrigues, Sara Simões Pereira ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: NUTRITION & FOOD SCIENCE
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
4
TÍTULO: Assessing the efficacy of washing methods in reducing multi-pesticide residues in Brown, milled long, and milled basmati Rice
AUTORES: Carreiro, Filipa; Barros, Silvia Cruz; Brites, Carla; Cazon, Patricia; Torres, Duarte ; Ramos, Fernando; Silva, Ana Sanches;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD CHEMISTRY-X, VOLUME: 27, PÁGINAS: 102400
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
5
TÍTULO: Associations between food contaminants exposure and pubertal development at 10 and 13 years old
AUTORES: Sofia Almeida Costa; Milton Severo; Catarina Campos Silva; Carla Lopes; Torres, Duarte ;
PUBLICAÇÃO: 2025
INDEXADO EM: CrossRef Unpaywall
6
TÍTULO: Barrett's paradox of cooperation in the case of quasi-linear utilities  Full Text
AUTORES: Accinelli, Elvio; Afsar, Atefeh; Martins, Filipe ; Martins, Jose ; Oliveira, Bruno M. P. M. ; Oviedo, Jorge; Pinto, Alberto A. ; Quintas, Luis;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MATHEMATICAL METHODS IN THE APPLIED SCIENCES, VOLUME: 48, NÚMERO: 2, PÁGINAS: 2493-2516
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
8
TÍTULO: Children's Menus at Fast Food Restaurants on the Uber Eats® Delivery App
AUTORES: Zapata Quiroga, Andrea; Lima, Joao P. M.; Rocha, Ada ; Saavedra Clarke, Silvana; Duran Aguero, Samuel;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 3, PÁGINAS: 434
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
9
TÍTULO: Chronotype, Lifestyles, and Anthropometric and Biochemical Indices for Cardiovascular Risk Assessment Among Obese Individuals  Full Text
AUTORES: Rabaca Alexandre, Margarida; Poinhos, Rui; Oliveira, Bruno M. P. M. ; Correia, Flora;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 17, NÚMERO: 11, PÁGINAS: 1858
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
10
TÍTULO: Citizen Science to Raise Antimicrobial Resistance Awareness in the Community: The MicroMundo Project in Spain and Portugal  Full Text
AUTORES: Gil Serna, Jessica; Antunes, Patricia ; Campoy, Susana; Cid, Angeles; Cobo Molinos, Antonio; Durao, Paulo; Fajardo, Carmen; Fouz, Belen; Freitas, Ana R. ; Grosso, Filipa; de Groot, Piet W. J.; de Miguel, Trinidad; Zorn, Bruno Gonzalez; Hinojosa, Belen; Leao, Maria Joao; Llagostera, Montserrat; de Llanos, Rosa; Lucia, Ainhoa; Maicas, Sergi; Marin, Irma; Martinez Canamero, Magdalena; Miranda, Carla; Molina Guijarro, Jose Manuel; Moreno, Diego A.; de los Llanos Palop, Maria; Perez Alvarez, Maria Jose; Pereira, Pedro M.; Perez Gracia, Maria Teresa; Quinteira, Sandra ; Rioboo, Carmen; Robredo, Beatriz; Rodriguez Calleja, Jose Maria; de la Haba, Rafael R.; Sanchez, Sandra; Angulo, Manuel Sanchez; Sanchez Porro, Cristina; Sangari, Felix J.; Santos, Beatriz; Silveira, Eduarda; Vicedo, Begonya; Cid, Victor J.; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MICROBIAL BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 18, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
11
TÍTULO: Cooking Skills and Mediterranean Diet Adherence: Societal Insights from the iMC SALT Trial
AUTORES: CARLA GONÇALVES; Padrao, Patricia ; Pinho, Olivia; Silva Santos, Tania; Moreira, Pedro ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SOCIETIES, VOLUME: 15, NÚMERO: 6, PÁGINAS: 164
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
12
TÍTULO: Diet quality, asthma and airway inflammation in school-aged children
AUTORES: Rodrigues, M ; de Castro Mendes, F; Paciência, I; Barros, R ; Padrão, P; Cavaleiro Rufo, J ; Silva, D; Delgado, L; Moreira, A; Moreira, P;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: European annals of allergy and clinical immunology, VOLUME: 57, NÚMERO: 4, PÁGINAS: 163-175
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 4 Unpaywall Handle
14
TÍTULO: Dietary Inflammatory Index and disease activity in patients with IBD: is there an association? A Preliminary Analysis  Full Text
AUTORES: Soares, C.; Torres, Duarte ; Sousa, P. ; Cancela, E.; Martins, S.; Torres, D.; Ministro, P.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF CROHNS & COLITIS, VOLUME: 19
INDEXADO EM: WOS
16
TÍTULO: Digestion of organosulfur compounds of two radish microgreen cultivars grown under different light treatments
AUTORES: Silva, Marta; Dominguez Perles, Raul; Moreno, Diego A.; Viegas, Olga ; Faria, Miguel A.; Carvalho, Susana M. P.; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 217, PÁGINAS: 116831
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
17
TÍTULO: Editorial
AUTORES: Nuno Borges ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Acta Portuguesa de Nutrição, VOLUME: 40, PÁGINAS: 2-2
INDEXADO EM: CrossRef
18
TÍTULO: Effects of preharvest lighting conditions on phenolic compounds and colour of radish microgreens: Cultivar-specific responses
AUTORES: Silva, Marta; Moreno, Diego A.; Dominguez Perles, Raul; Viegas, Olga ; Faria, Miguel; Carvalho, Susana M. P.; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 71, PÁGINAS: 107178
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall

Results per Page: 20.
Página 1 de 89. Total de resultados: 1775.