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Ana Paula Calvão Moreira da Silva
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R-000-19M
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2001
2000
1999
1998
1997
1996
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IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 67
1
TÃTULO:
Orchard Net Covers Improve Resistance to Cherry Cracking Disorder
AUTORES:
Gonçalves, B
; Silva, V;
Bacelar, E
; Guedes, F; Ribeiro, C;
Silva, AP
; Pereira, S;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
Foods,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
:
2
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
2
TÃTULO:
Reviewing the Adverse Climate Change Impacts and Adaptation Measures on Almond Trees (Prunus dulcis)
AUTORES:
Freitas, Teresa R.;
João A. Santos
;
Silva, Ana P.
;
Fraga, Helder
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
AGRICULTURE-BASEL,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
2
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
3
TÃTULO:
Climate Change Projections for Bioclimatic Distribution of Castanea sativa in Portugal
AUTORES:
Freitas, Teresa R.;
João A. Santos
;
Silva, Ana P.
;
Martins, Joana
;
Fraga, Helder
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
AGRONOMY-BASEL,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
7
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
4
TÃTULO:
Effects of Foliar and Soil Boron Fertilization on Yield, Leaf Physiological Traits and Fruit Attributes in Rainfed Almond Orchards
AUTORES:
Silva, Ana P.
;
Aires, Alfredo
; Barreales, David;
Rodrigues, Manuel A.
; Ribeiro, Antonio C.;
Goncalves, Berta
;
Morais, Maria C.
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
AGRONOMY-BASEL,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
9
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
5
TÃTULO:
Exogenous Application of Glycine Betaine on Sweet Cherry Tree (Prunus avium L.): Effects on Tree Physiology and Leaf Properties
AUTORES:
Serapicos, Marta; Afonso, Silvia;
Goncalves, Berta
;
Silva, Ana Paula
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
PLANTS-BASEL,
VOLUME:
11,
NÚMERO:
24
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
4
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
6
TÃTULO:
Freitas et al. Influence of Climate Change on Chestnut Trees: A Review (vol 10, 1463, 2021)
AUTORES:
Freitas, Teresa R.;
João A. Santos
;
Silva, Ana P.
;
Fraga, Helder
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
PLANTS-BASEL,
VOLUME:
11,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
2
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
7
TÃTULO:
Preliminary Evaluation of the Application of Algae-Based Biostimulants on Almond
AUTORES:
Oliveira, Ivo; Afonso, Silvia; Pinto, Luis; Vieira, Sofia; Vilela, Alice;
Silva, Ana Paula
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
PLANTS-BASEL,
VOLUME:
11,
NÚMERO:
22
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
8
TÃTULO:
The Effects of the Cultivar and Environment on the Phenolic Contents of Hazelnut Kernels
AUTORES:
Solar, Anita; Medic, Aljaz; Slatnar, Ana; Mikulic Petkovsek, Maja; Botta, Roberto; Rovira, Merce; Sarraquigne, Jean Paul;
Silva, Ana Paula
; Veberic, Robert; Stampar, Franci; Hudina, Metka; Bacchetta, Loretta;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
PLANTS-BASEL,
VOLUME:
11,
NÚMERO:
22
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
8
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
9
TÃTULO:
Influence of Climate Change on Chestnut Trees: A Review
AUTORES:
Freitas, TR;
João A. Santos
;
Silva, AP
;
Fraga, H
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
PLANTS-BASEL,
VOLUME:
10,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
27
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
10
TÃTULO:
Preliminary Insights in Sensory Profile of Sweet Cherries
AUTORES:
Silva, V; Pereira, S; Vilela, A;
Bacelar, E
; Guedes, F; Ribeiro, C;
Silva, AP
;
Goncalves, B
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
10,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
15
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CIÊNCIAVITAE
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