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Alfredo Augusto de Carvalho Aires
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2002
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IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
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20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 88
1
TÃTULO:
Antioxidant Potential Profile of Portuguese Wheat (Bread and Durum) Germplasm
Full Text
AUTORES:
Ana Luísa Garcia Oliveira
;
Alfredo Aires
; Rosa Carvalho; Valdemar Carnide;
Ana Barros
;
José Lima Brito
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
Crops,
VOLUME:
3,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
2
TÃTULO:
Antioxidant, Antibacterial, and Cosmeceutical Potential of Four Common Edible Mushrooms
AUTORES:
Machado Carvalho, Liliana;
Martins, Tania
;
Aires, Alfredo
;
Saavedra, Maria Jose
;
Marques, Guilhermina
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
APPLIED SCIENCES-BASEL,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
13
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
3
TÃTULO:
Antioxidant, Antimicrobial and Cosmeceutical Potential of Wild Mushroom Extracts
Full Text
AUTORES:
Tânia Martins
; Liliana Machado-Carvalho;
Alfredo Aires
;
Maria José Saavedra
;
Guilhermina Marques
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
Applied Microbiology,
VOLUME:
3,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
4
TÃTULO:
Composition of Nuts and Their Potential Health Benefits—An Overview
AUTORES:
Gonçalves, B
; Pinto, T;
Aires, A
;
Morais, MC
;
Bacelar, E
; Anjos, R;
Ferreira Cardoso, J
; Oliveira, I; Vilela, A; Cosme, F;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
Foods,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
:
20
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
5
TÃTULO:
Optimization of Phenolic Compounds Extraction and Antioxidant Activity from Inonotus hispidus Using Ultrasound-Assisted Extraction Technology
AUTORES:
Machado Carvalho, Liliana;
Martins, Tania
;
Aires, Alfredo
;
Marques, Guilhermina
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
METABOLITES,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
10
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
6
TÃTULO:
Screening of Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Activities in Pomegranate, Quince, and Persimmon Leaf, Peel, and Seed: Valorization of Autumn Fruits By-Products for a One Health Perspective
AUTORES:
Silva, Vanessa; Silva, Adriana; Ribeiro, Jessica;
Aires, Alfredo
; Carvalho, Rosa;
Amaral, Joana S.
;
Barros, Lillian
;
Igrejas, Gilberto
;
Poeta, Patricia
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
ANTIBIOTICS-BASEL,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
7
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
7
TÃTULO:
Antimicrobial, Antibiofilm, and Antioxidant Properties of Boletus edulis and Neoboletus luridiformis Against Multidrug-Resistant ESKAPE Pathogens
AUTORES:
Garcia, J; Rodrigues, F; Castro, F;
Aires, A
;
Marques, G
;
Saavedra, MJ
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
FRONTIERS IN NUTRITION,
VOLUME:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
20
Handle
8
TÃTULO:
Biochemical Changes in Vitis vinifera Buds between Dormancy and Forced Bursting: A Case Study of Three Portuguese White Varieties
AUTORES:
Monteiro, Ana I.
;
Aires, Alfredo
;
Malheiro, Aureliano C.
;
Bacelar, Eunice A.
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
AGRONOMY-BASEL,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
9
TÃTULO:
Contribution of Home Gardens to Sustainable Development: Perspectives from A Supported Opinion Essay
Full Text
AUTORES:
Santos, Mario
;
Moreira, Helena
;
Cabral, Joao Alexandre
;
Gabriel, Ronaldo
; Teixeira, Andreia;
Bastos, Rita
;
Aires, Alfredo
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH,
VOLUME:
19,
NÚMERO:
20
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
10
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
10
TÃTULO:
Development of a Cowpea Immature Pod Purée: An Opportunity for the Elderly to Improve Their Autonomy in Daily Living Activities and Quality of Life
AUTORES:
Catarina Passão;
Alfredo Aires
;
Miguel Rodrigues
;
Luís Ferreira
; Irene Gouvinhas;
Ana Barros
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
ECMC 2022
INDEXADO EM:
CrossRef
NO MEU:
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CIÊNCIAVITAE
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